Vážení všichni,
mám starší Yuki Matrix 50 2T. Je to už zaběhané a na rovince to jde až na konec tachometru. Ovšem kopce .... Mám 90kg a frčím do kopce dle tacháče tak 25-30 a jsem rád, že jedu. Rozjezdy jsou taktéž katastrofa. Zařve to a pak se to snaží rozjet. Chvilku nic a pak se teda rozjede.
Pročetl jsem už kde co. Někdo doporučuje rovnou jinej skutr -papíry mám, takže není problém. Ale do toho se mi nechce. Mám ten svůj v lásce. Takže
1. buď jen vyměnit variátor za mutlival malosi keeway a prý to bude lepší.
bohužel je, ale prý třeba vyměnit i výfuk, aby to bylo lepší. Tak nevím ........
2. vyměnit tedy variátor za zmiňovaný a nacpat tam i výfuk, ale nemá se tedy měnit tím pádem i tryska atd. ???????
3. vyměnit rovnou válec za 70, ale tím pádem vyměnit i variátor, výfuk, trysky a já nevím co ještě......
Nevím jestli začít krokem 1 nebo rovou 3. Pokud tam dám ted sadu variátor, pružina a nebude to dobré tak to bude chtít vyměnit válec a tím pádem za variátor vyhozené peníze, protože tam již ten novejna 50 nebude k 70 pasovat. Sakra. Tak teď fakt nevím.
Navíc nevím jestli do toho cpát velké peníze. Je to sice fajn stroj a nikdy mne nikde nenechal, ale přece jen čína. Najeto 3000 a tlaky dle měření jsou již také jinde než na začátku.
Další dotaz je ke svíčce. Je tam origo čína. Vyměnit ? Je to rozdíl ?
Moc otázek, ale budu doufat, že se někdo zkušenější rozhodne odpovědět. Takže moc díky předem za názory, rady a pomoc. Díky Goty