ROBOTOX píše:Na evidenčce kontrolovat lekárničku? A vůbec celou honbu za lékárničkama a jejich prošlostí/neprošlostí považuju za dlouhodobou šikanu ze strany státu a policie. Obvaz ani náplast projít nemůže, respektive po vypršení expirační doby se obsahu lékarny nic nestane. Tady jde jenom o to, že novou vyhláškou která výměnní jeden kus něčeho v lékarničce nás donutí koupit celou novou lékarnu - samozřejmě úplně zbytečně a policajti si pak namastěj kapsu když není lékarna podle aktuální vyhlášky nebo je "prošlá". A hlavně když se vám něco stane tak se těžko sám ošetříte...
asi mě nepřestane udivovat lidská lhostejnost lékárničku nemáš v prvé řadě pro sebe, ale když přijedeš k nějaké nehodě abys měl
čím poskytnout první pomoc (bohužel spousta lidí na to nemá žaludek a koule a v poslední době mi připadá že je mnohem jednodušší říct že na to nemám žaludek ale vzít mobil a natočit to a dát na Facebook na to už koule najdou) v druhé řadě až budeš ležet ve škarpě(nepřeju ti to zažít) a pojede kolem cyklista či půjde chodec a bude mít koule na to ti pomoct tak budeš ještě rád za lékárničku(nebo může sundat svojí ponožku a zastavit krvácení s ní přece si nezničí svůj značkový obleček adidas) .
a teď k tématu měl jsem na X9 EVO podobný problém kdy jsem v TP měl zapsáno u zadního kola ráfek 13" (ten je starší verzi) ale na X9 EVO je 14"
vyřešil jsem to tak že jsem došel na DI a naštěstí (byli ochotný a prohledali svoje záznamy a tak jsem to nemusel schánět u oficálního dovozce) tam měli pro můj skútr evropskou homologaci kde byl správný rozměr ráfku a tak mi to přepsali v TP