Ahoj lidi,
v červenci jsem koupil "125ku" City, letošní model od yuki. Nečekal jsem žádné zázraky. Scooter za 23 bez dph, kdo by neco velkýho čekal . Mám ho sem-tam do práce, k vode ... doplnení 2 aut co mám doma ( daily + zážitky ) . Dneska jsem scootra odvezl na první garančku . Najeto mám hrube pres limit - 860km , bez dolejvání oleje, bez jediné vážné poruchy.
Výkon : jako svižná 50ka . Běžná cestovní rychlost 70km/h . JEdnou jsem na tacho videl 104 km/h , ale skutečne jenom s kopečka a s dobrým větrem. Po chvilce scooter vytáhne tech 85-90 . Každopádne akcelerace ze semaforu prumerna, tzn. žádne kolo
Podvozek : hrozná tragedie, tvrdý a nekomfortní . Nejvetší sklamání spolu s "akustikou" plastu . To je taky tragédie.
Poruchy : Kromě uvolnené páčky ( vyřešeno utažením na místě šroubovákem ) a vypadávajícimu šroubku od zámku sedačky nic ! Jenom tankuju, nic víc. - max spoko .
Takže v globalu pro nekoho kdo natom nebude sedet každý den jako primární prostredek, nečeka ze mu pri akceleraci upadne ubočí... chce neco se zárukou a bez nutnosti investovat porád peníze , mužu doporučit. Ted jsem na garančce , 1840,-kč , vymena kapalin, svička , prestavení, uprava prostoru pro baterku atd... , uplne v pohode.
Já jsem spokojen. Za své peníze jsem dostal odpovídajíci zboží . Je mi jasné, že pcx je nekde jinde ... , ale za jeho cenu mam 3x yuki ... , a to já si klidne radši každé 2 roky koupim novou yuki ... , i když si myslim že nebude potřeba. Vím že to neni top class... , no já s yuki nemám žádny problém.
Před 10 lety jsem měl první generaci yuki 50 ... a to mi mužete věřit že byla tragédie ..