od forester » 23 bře 2015, 17:24
To je konečná!Lubík je Logitech a chváli čiňanov aby ho neodhalil admin že sa recikloval,crhy je v-tec,Marléna je kocour,Sigi oroduje za Lubika aby ho admin odbanoval,crhy alias v-tec sa kajúcne ospravedlňuje všetkým dotknutým čiňanom.
Od mojej registrácie a kúpy prvého skútra prešlo 5 rokov a spomínam ako sme sa tu na rozdiel od dneška znášali a pomáhali si radami a písali každú skúsenosť z ciest a servisov organizovali srazi a niekolko krát ročne sa stretávali a niektorý neskôr aj súkromne pozývali do rodín na návštevu a prespanie.Ja som vďaka SF absolvoval niekoľko krásnych motodovoleniek a spoznal skvelých ludí s ktorými sa stretávam dodnes a teším sa na to prakticky celú zimu.
Niekdy rozmýšlam prečo sa to tu tak zmenilo,čím to je že sme k sebe taký,prečo je v nás viac arogancie,klamstva a závisti ako kolegiality a pochopenia.
Nechcem tu kázať,som jeden z vás a chcem aby tak zostalo a cítil sa tu dobre a myslím že o to ide všetkým.Tak sa posnažme a skúsme s tým niečo spraviť aj keď doba je zlá a ľudské charaktery sú ňou deformované.
RE:ďalšia vec ktorá stojí za povšimnutie je koľko ludí pribudlo ako utajených a neregistrovaných čítajúcich SF a chcú zostať v anonimite.
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km