Děkuji moc, to by mi velice pomohlo. Mimo to já mám 68 kg, takže by měla lítat. Dneska mám zase trošku přesnější info, jezdil jsem s ní celý den po městě. Takže už mohu podrobněji popsat co to dělá. Nakonec tam mám Variator naraku s válečkami 5.4g myslím, že origo jsou něco kolem 8g, a také mě napadlo, že bych tam měl dát těžší. protože ta motorka nemá takový výkon a točky aby tam byli lehčí válečky. Můj názor.. spojka je origo i pružinky jsou nakonec origo, a i kontrastní pružinu jsem sice dal novou ale origo tvrdost.
Výsledek. potom co to nastartuju se rozjedu a skútr jede v nižších otáčkach než by měl.( dám jen příklad neberte to jako přesné údaje jen můj pocit, jestliže maximální točky jsou 6500 tak v těch nižších točí tak kolem 5000) prostě víc otáček z něho nedám at přidávám jak přidávám furt musím držet plnej aby to trochu jelo a jede max 40 ale to už od těch 30 km/hod se fakt trápí aby těch 40 jel. a to i z kopce, kdy to má stále stejně nízké otáčky i když podle selzkýho rozumu, by se měl trochu rozjet když má menší odpor. Ale ne. prostě si drží svoje otáčky a nic s ním nehne. Po cca 2-3 km při zastavení na křižovatce a následným rozjetí skútr najednou začne točit do vyšších otáček(asi do těch 6500) , vystřelí jak drak a jede svižně, ovšem když povolím plyn, otáčky zase spadnou a drží se v těch nižších zleniví a zase nejede. Poté co jsem zastavil a znova se rozjel a držel plnej, skútr zase vylítl do otáček a dokázal jet 65 km/hod. paráda. takhle jsem ujela si 5 km. na zahradě zastavil. cca 10 minut stál a pak jsem nastartoval a jel dál. Skútr už točil pěkně takže v pohodě. ovšem asi po 1 km začal skútr přeskakovat z nižších do vyšších otáček a jakoby kuckat. jako když se rozjíždí začátečník v autoškole s autem. akorát né tak razantně. a už jsem z něho nevytáhl víc jak 50 km/hod. jako by tam byl omezovač a omezoval rychlost. snaha byla ale pořád to padalo. (omezovač tam není).
Toď můj podrobný a zcela vyčerpávající postřeh z dnešní jízdy,
Děkuji každému kdo to dočte a zbydou mu síly aby dokázal poradit. Díky mooc;)