Zdravím všeshny, před necelým měsícem jsem zakoupil skůtr TGB Tapo 50 2T a po první prohlídce po 500 km (které jsem najel za jeden víkend) mi ho otevřeli úpravou na variátoru zřejmě vyndáním toho omezovacího kroužku, rychlost se zvýšila ale bohužel jen na 65 víc z toho nedostanu. Všichni prodejci uvádějí že rychlost po otevření je 70 a více. Někdo dokonce uvádí že tento skůtr jde dvakrát otevřít. Slyšeli jste už o tomto něko? Jaké druhé otevření? Můžete mi v tomto někdo poradit? Všude tady čtu že to každému jezdí přes 70 a tak bych taky rád alespoň těch 70 lítal
Jinak jsem s ním velmi spokojen. Vloni jsem koupil Yuki Matrix 50 4T s maximálkou 55 ale je to hrozně líný převážně v kopcích to se šplhám od 25 do 30 naximálně. Ale přechod Tapo je uplně o něčem jiném, jsem s Tapem dosti spokojený jen na delších trasách pěkně bolí zadek. To na Matrixu je pohodlnější sezení a taky bych řek že co do designu je o mnohem hezčí ale to je asi jenom věc názoru.
Jinak jsem nově zaregistrovaným uživatelem tohoto fóra a musím říct že je moc fajn a člověk tady najde spoustu užitečných rad a názorů.