C.jpg
B.jpg
Export1.jpg
mamaha píše:Olejový filtr u 2T není,,,,,,,,,,,,,,
Tady jsou fota, je označen červenou šipkou, myslím že to filtr určitě je a pokud ne tak co to tedy je? I v návodu ke skutru píšou že TGB Tapo 2T má olejový filtr a jeho výměna má být po 6000 km.
-- 21. 8. 2017 23:54 --
Z ASP Group mi odpověděli že benzinový filtr stojí 350 kč a olejový že prý to nemá že je tam pouze kovová síťka tak jsem jim poslal také ty fotky. To se asi podělali filtr na benzín 350 kč to si ho raději koupím na Scootlandu za 30 kč.
http://www.scootland.cz/zbozi/baotian-palivovy-filtr/-- 22. 8. 2017 00:04 --
Ten benzinovej určitě vyměním protože se mi do karburátoru dostal bordel, benzín nalévám z čistího plastového kynystru. Nebo je možné že se ta jehlička jenom zasekla? Ale stalo se mi to vícekrát a až když sem karburátor rozebral a propláchnul tak od tý doby už to je v pohodě.
-- 22. 8. 2017 10:12 --
Tak v ASP Group mi napsali že se spletli že ten filtr tam skutečně je a že ho mají za 80 kč což už taková pálka není jako u palivového za 350 kč tak jsem objednal jen ten olejový a palivový koupím buďto v Hechtu, Mountfieldu, nebo v prodejně na náhradní díly pro fichtly případně na Scootlandu za těch 30 kč.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.