Já ještě žárovku neměnil.Nejvíc mě štval ten bočný stojánek pořád jsem se o něj mlátil,tak šel dolu.Tachometr mi taky přeměřuje o cca 7km/h.Občas musím přitáhnou šrouby na pantu sedačky.Co jsem měl možnost vidět tak je variátor nastaven na odpich lehké válečky.To trochu snižuje max. rychlost.Jinak taky vcelku spokojenost.Zatím jsem měnil ventil v karburátoru po zimě mi po nastartování vytékal benzin s přepadu karburátoru.
Do varce jsem nalil tento olej.
http://www.oleje-shop.cz/product/mogul-trans-sae-80-1lA toto píše o převodovém oleji scootland.Je to citace z jejich stránek.
Olej v převodech
Mnoho lidí se mylně domnívá, že je třeba před každou sezonou měnit olej v primárním převodu. Opak je pravdou, v převodové skříni jsou 3 ozubená kola a ložiska, která nevyžadují zvláštní údržbu. S trochou nadsázky lze říct, že i kdybyste je namazali olejem na fritování, bude skútr fungovat. Výměnou tohoto oleje se nemusíte zvlášť zabývat, interval můžete natáhnout na 2 roky a když náhodou zapomenete a vyměníte jej o rok později, vůbec nic se nestane.