CSholka: Tvé napadání mě poněkud překvapuje. Myslím, že jsem Ti nedal sebemenší příčinu nazývat mě blbem. Už jen proto že bys věkově mohla být moji vnučkou a hlavně proto, že naše zkušenosti s motocykly jsou poněkud rozdílné.
Sice chápu, že jsem se dotknul Tvého "miláčka" kterého máš nového a moc jsi na něm ještě nenajela ale Tvá reakce rozhodně není adekvátní. Pokud jsem měl k motocyklu Tango nějaké výhrady asi jsem k tomu nějaký důvod měl. Je to nepovedená kopie Trickeru od Yamahy, s naprosto nesladěným pérováním, špatným dílenským zpracováním (potah sedla, sváry, lak, atd. Je pravda, že jsem na Tangu jel jenom kousek kolem prodejny a na úplně novém se syrovým motorem ale mě se prostě ta motorka nelíbila. Rozhodně k tomu nějaké důvody mám.Kromě toho jsem si Tango pečlivě prohlížel i na loňské výstavě Motocykl protože jsem zvažoval jestli by nebyl vhodný pro moji dceru.Na výstavě byly tyhle motorky dvě. Jedna v nějaké "luxusní"vezi a jedna obyčejná. Měl jsem dost výhrad. Kromě toho když se podíváš po netu na testy Tanga a porovnání s Trickerem tak je to dost zoufalost. A pokud narazíš na ten český test kde jsou tyhle motorky porovnávány tak věz, že já jsem ho nepsal. Nepsal jsem ani že je to nekvalitní a mizerná značka. jen jsem si dovolil napsat, že bych si od nich nic nekoupil. Rozhodně k tomu mám své důvody a doufám, že mi dovolíš mít v mých letech vlastní názor.
A doufám, že mi po Tvé reakci dovolíš mít i nějaký názor na Tebe.
PS.
http://www.motocykl-online.cz/testy/rie ... 50_tricker