Ahoj,včera jsem se tam byl podívat.No nejlepší by bylo kbydy Vás tam zajelo více si to projet a pak by jsme k tomu mohli sepsat nějaký názor všichni a probírat to.nechci tady psát pouze superlitíva ale opravdu jsem byl celkovým dojmem skutru mile překvapen a to předem píši že nejsem žádný agent prodejce abych mu dělal reklamu i když přiznám že svuj starý skutr GTS jsem zde také kupoval.
Nicméně za mě.
Vzhled:Celkový vzhled zpracování tvary ...vše na velmi vysoké urovni.U čínského skutru jsem takové zpracování nikdy neviděl když pominu Kymco .Vše sedí do milimetru,žádné nepřesnosti v zapasování plastů kolem světlometu budíků.Budíky i maska jsou takové futuristické hodně dravé ale to je poznat i z fotografií.Co je zajímavé a už jsem psal je zadní kolo,má katoučovou brzdu v pravo zadního kola a na levo je bubnová brzda ,která slouží jako parkovací brzda a je ovládána páčkou na levo na řidítkách.Pod dlouhou sedačkou je velké množství odkladacího prostoru.na helmu je to vyhloubeno uptně v předu pod zadkem řidiče ..postupem do zádu se odkladací prostor snižuje.Otevření zedačky je pomocí spínací skřínky,vše funguje lehce jak má,zacvákávání také ,stačí lehce zamáčknout.Sedačka je v předu pevně uchycena,ten pant nemá žádnou vůli.Sedačka pěkně obšitá měká pohodlná při jízdě.Co mě zklamalo ,že na fotografiích je sedačka dvoubarevná co vypadá opravdu překrásně,ale prodejce měl celé sedačky černé obšité červenou nití.Pod sedačkou je velký plastový dekl na 6 šroubů ,kde se pohodlně dostanete na motor(svíčka karburátor).Hezké co je také jsou světlomety.Na fotkách to moc nevynikne ale když se zapnou světla ,tak svítí i lemy světlometů.
Jizdní vlastnosti.
Skútr Offensive byl v karburátorové verzi tedy to línější dvojče +- 6KW.Nicméně nastartovat na drc,chod tichý kultivovaný držel otáčky pravidelné i studený .Zvuk je tichý ale takový příjemný pro ucho,takový netypický asi to dělá ten výfuk.První dojmy z jízdy:::Jelikož skutr neměl značky ,tak jsem nemohl na silnici ale mohl jsem se projíždět pouze po areálu kde jsou silnice dlouhé maximálně asi 800metru.Ale i tak myslím ,že jízda je dobrá a příjemná měké tlumiče.Když přejedete nerovnost tak nic nedrncá ani nemáte pocit že něco upadne.také přední světlomet neskřípe jako na mám starém skutru co mě neuvěřitělně sere.Motor byl syrový tak jsem ho nechtěl moc honit ,ale třeba když to porovnám se svým startým skutrem který je ale také mnohem těžší tak akcelerace tedy zrychlení z 0 celkem dobré na karburátor.Stříkačka je stříkačka to je jasné ale na křižovatce určitě zase člověk nemusí mít strach že by brzdil provoz ,ale ruce vám to taky určitě neutrhne
.Maximálku jsem udělal 70km/hod ale prodejce řikal že zatím co má zpětnou vazbu od zákazníku ,tak kolem 85km/hod není problém ,ale že to jsou data pouze tyden staré.
No tak to je ve zkratce muj názor ,ale at si každý udela svuj názor ja ho nikomu nevnucuji.Každý si to muže vyzkoušet sám a pak dělat chytrýho.Jestli někoho něco zajímá,co jsem nezmínil ,tak at napíše.