Tomulátor píše:Je to tak 5 let co jsem si koupil Yuki Speedy 50 pouze na ježdění do práce, 5 měsíců jsem ho trpěl, závad bylo požehnaně a to jsem najel pouze necelých 1200 km, tak šel z domu a vživotě bych si už nic takového nekoupil. Nechci odrazovat lidi co do čínských skůtrů chtějí jít, pokud jsou závady na skůtru v dvouleté záruční lhůtě, prodejce zdarma závadu odstraní, vadné věci vymění, jasně, každému jde o pořizovací cenu, ale uvědomte si, že náhradní díly se cenově vyrovnávají značkovým a co potom po záruce ? Další věc, prodejce těchto čínských skůtrů má v obchodních podmínkách dvouletou záruku, ale nikdo vám neřekne, že ta záruka je omezena pouze 6000 km najetých km, takže když najedete 6000 km během dvou měsíců, jste bez záruky, proč? Proč maj značkový prodejci neomezené najeté km během dvouleté záruky, asi ručí za kvalitu. Každý si rozmyslete, za co ty peníze dáte.
janon píše:Huhu: Tady nejde o to, ze je to vyrobene v cine, spis o to, ze to vyrabi cinsti vyrobci, kteri neinvestuji tolik penez do vystupni kontroly, kvalitnich materialu, vyvoje apod. A podle toho, to tady pak vypada. BMW, Adidas taky vyrabi v Cine a od techto vyrobcu si bezproblemu koupim jakekoliv vyrobky. Proste kvalita ruznych Yukin, Fukuin, Yink Jang, Ping pong a podobnych podle mne nedosahuje takove urovne. Nejsem proste tak bohaty, abych si mohl kupovat levne veci.
janon píše:Bearny: Myslim, ze vetsina lidi tady nic nema proti tomu, ze se vsechno montuje v cine ani ja ne. Ale jde spis o to, ze cinsky vyrobci pouzivaji nekvalitni materialy nemaji kvalitni vystupni kontroly, nemaji zadny vyvoj apod. Nemam absolutne problem koupit si BMW vyrobene v cine, protoze vim, ze si kvalitu BMW ohlida. A o tom to cele je. Vyrabet muzu klidne v Mongolsku, kdyz si ohlidam kvalitu. Coz se ovsem, u cinskych vyrobcu nedeje a jeste se asi nejakou dobu, dit nebude. A velice pochybuji ze cinsky skutr najede bez poruchy 50 a vice t km. Mne staci videt cinsky skutry a jejich zpracovani, slicovani apod. kazdej rok na vystave... Ja chci proste sednout a jezdit a to mi zatim me dva japonske skutry beze zbytku splnuji. A to mam za 5 let na jednom najeto 22t km a na druhem 53tkm a jen leju benzin.
yukinar: Sam pises, ze mas skoro 10t km a byt si do servisu nemzusel, tak si "neco" opravovat musel a to je presne to, co ja nechci. Az budu chtip opravovat, tak si koupim dilnu. Moto mam na jezdeni.
Ja znam par lidi, co maji ciny a moc chvaly na ne neslysim.
Jo? tak se podívej na X stránek prodejců čínských skůtrů, většinou je tam jasně napsáno: " 2 letá záruční lhůta nebo ujetí 6000 km".yukinar píše:Tomulátor píše:Je to tak 5 let co jsem si koupil Yuki Speedy 50 pouze na ježdění do práce, 5 měsíců jsem ho trpěl, závad bylo požehnaně a to jsem najel pouze necelých 1200 km, tak šel z domu a vživotě bych si už nic takového nekoupil. Nechci odrazovat lidi co do čínských skůtrů chtějí jít, pokud jsou závady na skůtru v dvouleté záruční lhůtě, prodejce zdarma závadu odstraní, vadné věci vymění, jasně, každému jde o pořizovací cenu, ale uvědomte si, že náhradní díly se cenově vyrovnávají značkovým a co potom po záruce ? Další věc, prodejce těchto čínských skůtrů má v obchodních podmínkách dvouletou záruku, ale nikdo vám neřekne, že ta záruka je omezena pouze 6000 km najetých km, takže když najedete 6000 km během dvou měsíců, jste bez záruky, proč? Proč maj značkový prodejci neomezené najeté km během dvouleté záruky, asi ručí za kvalitu. Každý si rozmyslete, za co ty peníze dáte.
Tak to asi žiješ dobou před 5lety. Mám Yukinu a mám 2letou záruku bez omezení kilometrů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků