airtransit píše:Zdravím všechny.Tak jak to tak pročítám tak mě padaj vlasy.Potřeboval jsem skútříka tak jsem koupil Yuki Matrix 50 4t. Trochu ze známosti s prodejcem a trochu a hlavně kvůli ceně.Zítra si ho přivezu.Škoda,že jsem nehledal na netu dřív neboť jak tak čtu čekají mě asi pěkný věci.Nečekám od číny zázraky a znám i dva lidi co sním jsou spokojený ale teď když to tady čtu naskakuje mi husina.
janon píše:Nikdo nerika, ze znackovy skutr nemuze mit zavadu, jen to procento zavad je u znacky je minimalni oproti cinam. Navic vetsina zavad u znacek, bude z unavy a opotrebeni materialu. Kdezto u cinanu je to hlavne z toho, ze cinam chtel usetrit, nebo nemel finance na porizeni kvalitativne odpovidajiciho materialu. Vesmes vsichni, co cinany chvalite, mate najeto do 5t km. Cinan zdaleka nedosahuje a jeste dlouho nebude, tak kvalitni, aby najel 50t, bez zavady. A ver, ze znam hodne lidi, co maji ciny a ani jeden o nich nemluvi moc lichotive (krome Daelimka) a dal jak 50 km od baraku, s nima nejezdi. Proc asi? Pro mne, jsou to proste nekvalitni smejdi, co ti za malo penez, daji jeste mene muziky.
jakattara píše:To Ohka - nejsi náhodou vychovatelkou v družině?Nebo paní učitelkou v mateřské školce .Myšleno v dobrém.Jen že umíš uklidnit duši...Ale to je dobře....I mě jsi pomohla v rozhodnutí.....
Já to beru stejně.První koupě,můžeš spadnout na držku,poznat na co se při další koupi koukat....Ale taky si myslím,že se dá natrefit na dobrý kus.Přeju šťastný výběr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků