Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury.
Odeslat odpověď

Naladění variátoru Malossi Multivar

12 bře 2016, 20:29

Ahoj, chci se zeptat na Vaše zkušenosti s laděním variátoru Malossi Multivar Minarelli? Jde o horizontál 50 2T minarelli. Vyměnil jsem sériovku za malossi multivar, 7g válečky, bílá kontrastka malossi. Ostatní původní. Je mi jasné, že u každého skútru to je jiné, ale rád bych měl trochu představu, jak jste tento variátor poladili. Než začnu experimentovat ;-) Válečky, kontrastka, pružinky ve spojce, řemen,... ?
Díky za Vaše tipy ;-)

Re: Naladění variátoru Malossi Multivar

14 bře 2016, 08:12

Pro začátek než začneš experimentovat tam dej to co bylo v sadě, je to nachystaný na daný typ skútru a většinou je to dostačující pokud je vše ostatní v sérii

Re: Naladění variátoru Malossi Multivar

14 bře 2016, 18:42

Ano, vše krom variátoru a kontrastky je série. Odstraněné restrikce jako slepé koleno na výfuku a podložka mezi variátorem. Kontrastku tam mají bílou malossi a válečky 7g. Na skútru to mám namontované, spíš by mne zajímaly vaše zkušenosti. Zda postačuje to co k tomu dávají bo je lepší nějaká změna? Také jsem koukal, zda se řemen dostává až na vrchol variátoru. Ještě kousek by mohl, tím pádem i větší rychlost. Řemen tam je 792 X 16,6. Nějaké zkušenosti (delší, užší,..)?
Odeslat odpověď