jj, 16x13. OK, tak já je pořeším a uvidím jak to povalí . Stejně asi bude nejlepší objednat různé gramáže a zkoušet. Kdyžtak mi to zůstane v garáži.
Myslíš že když si zaaretuji varec proti pootočení, tak ho povolím golou? Nevím jestli to už někdo nezkoušel. Můžu si půjčit utahovačku z práce, ale ta váží snad 30 kg
Naposledy upravil KYBLOS dne 10 dub 2013, 18:46, celkově upraveno 1
Důvod:Citace posledního příspěvku
Já to povoluji klíčem normálně. Mám tento blokátor - http://www.scootershop.cz/8306-blokace- ... -5582.html a jde to v klidu jak povolit, tak dotáhnout. Jen doporučují nepoužívat originál šrouby víka variátoru a hlavně je dotahovat do konce. Ani né "byka" ale úplně .
Tak jak jinak - hned objednávám . Určitě to nebudu rozdělávat jen jednou, takže se mi ve výbavě neztratí. Jde s ním zablokovat i spojkový zvon? Asi ne, co? Nejradeji bych se teď na to v práci vys..l a šel si aspoň toho mého oře opláchnout. Po dešti je samá hlína
Člověče, pak si myslím, že by tohle vlákno postrádalo smysl. Není to o psaní si mezi ssebou. Ale myslím si, že jakattara poskytuje cenné informace nejen mě, ale i ostatním. Příkladem je i to, že se připojil i Dalas. A u nás začátečníku je to težký. Hold když je ochoten ti odpověď jen jeden s tolika členů. Pak je to těžký. Když dám UPRAVIT, tak je tohle vlákno ostatním k ničemu. Nic ve zlým.
Naposledy upravil KYBLOS dne 10 dub 2013, 18:47, celkově upraveno 1
Důvod:Citace posledního příspěvku
Tuner myslel, aby se zbytečně nedávaly citace a aby jedna osoba nedávala zbytečně tři příspěvky pod sebe. . A s tím taky souhlasím. Pokud je znatelné, nač reagujem, proč to citovat.
Tím, že Znen vypadá jako chopper to vypadá fajn. Já už si jízdu bez něj nedovedu představit . Nedáš tady foto třeba ze předu i od řidiče? Nebo na rajče či motorkáře? Díky
jasně. Za chvíli to sem dám . Jinak teď sem hledal nějaké brašny. Vím že se to tady řešilo. Ale právě proto jak ten skůtr vypadá, tak mám dilema. Kožený nebo textilní.
Taky se přikláním ke kůži Jinak dnes v noci v práci musím ten držák světla zdělat a nechat ho nachromovat, ať už to nějak vypadá. S tím držákem sem se dnes mordoval 3 hodiny. Veškeré nářadí mám na baráku v karviné, takže sem to z 90% dělal jen na brusce
Fotky foceny mobilem, takže nic moc. Na bordel v garáži se raději nedívej
Fotografie0112.jpg
Fotografie0111.jpg
Fotografie0108.jpg
Fotografie0107.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil KYBLOS dne 04 říj 2013, 21:53, celkově upraveno 2
Důvod:Sloučeny příspěvky pod sebou
Tak plexi odzkoušeno při cestě do práce. Pocit z jízdy dobrý, dokonce to jede i rychleji (menší odpor větru). Nefouká na krk a tělo. Jediný nedostatek který to momentálně má, je ten, že vítr nadzvednutý plexisklem jde přes horní část helmy a vytváří to zvuk jako vě větrném tunelu. Takže se dalšímu ladění nevyhnu