Čus,scoot vypadá dobře,50 chlazená vodou..........Jak jsi spokojenej?Možná bych o tom uvažoval!koukni na youtube,s 50 tam jezdí 92 km/h,kam se hrabe Aerox!NApiš zkušenosti.
jojo tak to je gut...já teprv zajíždím už mě to neba....je to peklo... ale těším se až zajedu:-) když pojede 80km tak stačí...víc už je peklo největší...jinak zatim spokojenost - ale je novej tak bych spokojenej měl být....uvidíme až bude mít 15tis tak pak si řeknem:-) jestli vydrží...
a nepřemejšlíte někdo o lehkym tuningu....nemá to moc dobrej rozjezd.....co dát lehčí válečky? já asi do toho pujdu...
15.4. edit: Dnes jsem sundal výfuk odříznul čůro a zavařil - nastříkal! komplet jsem vyndal restrikci....až zaschne barva tak nasadím a jsem zvědav!!!o kolik to pofrčí lépe - měloby:-)
Naposledy upravil KYBLOS dne 19 říj 2013, 06:15, celkově upraveno 1
Důvod:Sloučeny dva příspěvky pod sebou
čůro ? co tím myslíš ? ty si oddělal tu černou hadici jak de od výfuku bůhví kam ? to by mě taky zajímalo co to má bejt no.. pak dej vědět jestli to jezdí líp
čůro je to dole na vejfuku co je ta pletená černá hadice....je to na nic jdou tam výfukový plyny a znova se to spaluje... vyndal jsem to komplet celý a hadičku co jde z podtlaku z nádrže tak píchnul do karbece.... kdyžtak ti pošlu foto:-)