od Vratas » 30 srp 2011, 10:56
Už jste to někdo rozebral chlapi nebo víte někdo, jakou to má hřídel jestli 13 nebo 16 mm a jak dlouhé pružinky do spojky??
Díky za případné info.
31.8. edit:
Zdravím kluci, přispívám s užitečností. Dnes jsem vyměnil variátor za Malossi Multivar, kontrastní pružinu a pružinky ve spojce.
Kdo by chtěl vědět co koupit, tak variátor je pro Minarelli motor a je pro ! ! ! 13mm TISÍCIHRAN ! ! !. Kontrastka je přímo k němu a tvrdost mi přišla skoro stejná jako byla původní, ale délka je o cca 5cm více než originál, takže to v celku asi přitvrdí. Spojkové pružinky jsem koupil Naraku pro Minarelli motor. Dal jsem zatím 1500 otáček plus, pak jsou už jen 2000.
Poradili jsme si s tátou pomocí lepšího "domácího" nářadi. Na povolení varia stačí piston stopper a na povolení zvonu jsme použili truhlářský utahovák - výborně slouží, zvláště když jsou dva kusy a je levnější než pulley holder atd.
Neberte to jako chlubení, dávám jsem pouze názor a info pro ostatní, aby nemuseli hledat a koumat. Zkusil jsem to naslepo koupit a vyšlo to - štěstí.
NĚKDO TO ZKUSIT MUSEL - Výsledek super, práce na půl hodiny.
Naposledy upravil
KYBLOS dne 04 říj 2013, 20:47, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
Motocykl je pro dvě osoby pouze schválen, ale nikoliv určen...
Nadává-li Moravák na Pražáka, nadává v podstatě sám na sebe...