Petr Čermák píše:Dobrý den,
chtěl bych znát váš názor na skútr Maxon Matador 125. A také by mě zajímalo jestli ho někdo vůbec má, protože zatím jsem ho viděl jen v obchodě a ne v provozu
-- 30 říj 2024, 19:41 --
Ahoj. Před pár dny jsem si tento scooter koupil. Jsem velmi spokojený. Mám verzi se vstřikováním. Krásně chytá studený i teplý. jsem velmi nadšen. Výkon je větší, nežli jsem čekal.
-- 30 říj 2024, 19:59 --
Ahoj. Před pár dny jsem si koupil nový Scooter Maxon Mador v Kelly. Je to verze se vstřikováním.
Celkově jsem velmi překvapen "kvalitou" Vše vypadá moc pěkně a perfektně funguje. Mé rady, pokud se chystáte koupit:
Zkontrolujte hladinu oleje v motoru, byl hodně přeplněný. Stejně tak převodovka. Hodně přefouklá kola. Také jsem přesadil bovden plynu a nějaké kabely. Na hodně místech jsou kabely vedeny mimo místa urřená výrobcem. Přitom jsou tam na to úchyty a na bovdenech gumové průchodky. Je nutné seřídit extrémní vůli na plynu a rukojeti. Toto vše mě velmi bavilo, je to jen kosmetika. Pak vše krásně chodí. Startuje krásně teplý i studený.
Nevíte kdo a kde ty moto skládá? To dělají v Kelly? (Asi rychle, rychle)
Vřele doporučuji. Prodejci jsou hloupí, že scooter nemá lepší reklamu. Je to skvělý stroj na cesty do práce a na nákupy.
Už jsem zde četl, že se někomu zdá moc tuhá přední vidlice. Také potvrzuji. Po zkušenostech s motorovým olejem, se do nich také podívám. Bůh ví co a kolik je v nich nalito.
Mám taky dotazy: Nevíte, jak se mění olej v př. tlumičích? Kolik ho tam má být? A jaký olej? Dám tam řidčí,jestli by to nezměklo. Doporučuji mít lehc měkčí přední kolo a pak je to OK.