4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
Dnes jsem provedl výměnu kontrastní pružiny za Naraku (bílá+1500) a pružinky spojky také Naraku (bílé+1500). Rozborka celkem v pohodě, na demontáž koše spojky jsem použil přípravek který jsem si předem vyrobil. Problém nastal při povolení matice která drží sestavu s kontrastní pružinou. Nečekal jsem tak velký rozměr, takže jsem neměl tak velký ořech na ráčnu, jen plochý klíč. Po nějaké době jsem přišel na způsob jak matici bezpečně povolit aniž bych něco poškodil. Před samotnou demontáží jsem se bál jak budu nasazovat pružinky spojky, jelikož jsou dost pevné, ale nakonec to bylo to nejmenší z celé opravy.
Teď k výsledku. Řeknu rovnou, čekal jsem víc. Nezpozoroval jsem žádnou velkou změnu. Možná to bylo tím, že venku je -4 a neměl jsem chuť skútr nějak projíždět a sledovat rozdíly. Možná to je tím, že díly které jsem vyměnil jsou ještě ve výborném stavu, protože nemají nic najeto a čínští konstruktéři tentokrát odvedli dobrou práci a není nijak zvlášť co zlepšovat.
Fotky jsem přiložil pro ty, kteří se do podobné výměny pustí v budoucnu, tak ať ví co je čeká.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.