Trocha OT ale nedalo mi to! No budeš sa diviť ale u nás aj ano! Borec po dlhých rokoch kedy použival na Taxik VW Pasat a každy rokom musel meniť niekedy aj 2x zvysle čapy a tyče stabilizatora na prednej náprave, udajne ich ma doma plný furik ako suvenir, potom si kúpil len tak Daciu Logan kombi a za tri roky čo ju ma tak nabehal už viac ako 200tkm a ešte nič nemenil na prednej náprave, i ked sa mi to veriť moc nechcelo tak ma ubezpečil že je to čista pravda a že on si nepotrebuje nič dokazovať. Takže ono je to individualne a zaleži na konkretnej vyrobenej kvalite ako aj u všetkeho ostatneho!Valheru_KOKr píše:PS: Viděl jste někdo messengera na číně? Je to asi jako vidět u někoho douhodobé provozování Dacia Logan pro účely taxislužby
Mirus1 píše:berka::
http://www.scootland.cz/scooter-tuning- ... -variator/
Není mnohdy lepší použít google s vhodným zadáním co chci vědět, než se donekonečna vyptávat na něco, na co mi nikdo ani nemusí odpovědět?
Skittles píše:mě přijdou tady ty rady a poznatky či řešení nějakého moto problému jako nějaký vysměvačný serverfórum,nikdo nikomu nepomůže,vysměchy namísto normálního názoru,prostě hnus- vůbec netuším proč toto forum vzniklo,většina jich vzniká pro všeobecný přehled,přátel,pomoci, dobré radě atd,tady je každý nováček pro smích králíkům,šplebs,ňouma a kretén co se ptá na blbý dotazy,na otázku o čínských skůtrech tu dostanete hafol odpovědí žesis měl koupit yamahu a ne činskýho sráča,to je pomoc jak pojd na mě z boku a přez tepláky,opravdu sem nezažil takový chaos nikde jinde na forech bid byli o čemkoliv,zakladatelé tu maj řádnej čurbes díky těmto rádoby kecalům .
Jinak to že budu ,,crhy,, psát denně 100 blábolů o ničem jako ty a na konci měsíce budu mít 3000 příspěvků který nikomu nepomohly někdy spíše urážely a pak budu přispívat sem tam nějakou hloupostí že se občas budu nudit a zavítám semka tak po pár letech budu mít hodnocení VELKÝ MOTORKÁŘ s 3200příspěvky to mě a ani nikomu jinýmu nepomůže a frajer jako ty ze mě taky nikdy nebude,občas mě to připadá jakobys byl malý kluk co ho rodiče rozmazlují či neměl ani řidičák a plácáš tu nesmyslama ,ty sedni radši na ten svůj prskolet od manetu a sni si svůj vzdušný zámek o svý velký mašině a dej nám pokoj s tvými výlevy,doma asi na to nejsou zvedavý tak si to léčíš tady aj s tunerem. CRhy tebe by měli izolovat někde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků