Mytys píše:Zdar Tomas. Řidítka se zamykají ( zamykat je vyjmenované slovo 3 tř. zákl. školy). Ale pokud se ti jak píšeš nezamikaly , tak to si zasloužilo opravu. Ryskovat jak dále píšeš by se nemělo. Já osobně bych jen riskoval s měkým i je to bezpečnější. Rovněž tak rychlý servis je rychlejší tvůj rychlí. Já mám u Maxona klíč a musí se trošku povytáhnout aby se zamkly řidítka. U jiných scooterů stačilo jen pootočit do zamykací polohy. Nezlob se na mne, ale měl jsem z češtiny na vysvědčení 4. To ty jsi musel mít aspoń 12 tku.
Tomas napsal:
Zdravím všechny. Tak jsem si také pořídil před 3 týdny maxona, přihlásil a ejhle po prvních 25km hned závada Ale vše se vyřešilo rýchlím servisem. Vystřelilo gufero mezi převodem zadního kola a variátorem. Na to nezamikala řídítka, ale vše v servisu na záruku opravili bez jakých koliv řečí. Dnes už konečně jezdím. Jen ten omezovač. Sice drátek na odpojení jsem našel, zkusil a opravdu to jede, jen to nechci hned ryskovat. Počká do první garance a pak možná. A tak mi vzniká otázka. Je tam svíčka NGK BR8HSA zda by se dala nahradit také NGK ale platinum BR8HVX ( http://www.svickyngk.cz/zapalovaci-svic ... a/motorky/ ) Máte někdo zkušenost?
Mytys píše:Re davon: Jak se oddělávají plasty v předu pod řidítkama jak to máš na fotkách. Kontrola bowdenu. Jsou tam šrouby ze předu i od zadu? Abych to zbytečně nedemontoval. Kde se nachází tzv kontrastní pružina ve variátoru či ve spojce? Aha ve spojce už jsem to zjistil. dík
žape píše:Ahoj. Co záruka,když lezeš hluboko do střev. Nebude to problém? Nemáte někdo dobrou zkušenost se zár.servisem někde v okolí Phy? nebo v Phe? Mám 110 km a asi už to budu muset řešit v nějaké blízké budoucnosti....
Doufám že to netrvá moc dlouho,nechci to tam nechávat do druhého dne,a brát na to volno se mi taky nechce. Dík za info
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků