Maxon Forcer 50

Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury.

Re: Maxon forcer 50

Příspěvekod SebastianPecha » 26 úno 2012, 19:46

ahoj kluci mam problem u skutru, když vypni zapalováni tak mi porát svítí palubocý hodiny a ukazuje trošku palivoměr, kdyz dam blinkr tak to jakoby bručí ten prerušovač, to je znamka toho ze i kdyz je to vyplý tak tam jde štáva :cry: :cry: :cry: :cry: sem z toho nestestnej a vybijí mi to pomalu ale jiste baterku nevite co s tím ? "
SebastianPecha

25+

Reputace: 0
Skútr / moto: Maxon Forcer 50
Tuning / úpravy: Street race 70 ccm by Stage 6

Příspěvekod TUNER » 26 úno 2012, 20:56

Do třech temat stejnej dotaz ? Má to nějakej smysl ? :roll:
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...:-D

Malaguti MAX 250ObrázekPiaggio X9 500ObrázekT-MaxObrázek
TUNER

2500+

Reputace: 202
Skútr / moto: Malaguti F12 50 + 250 - T-Max
Tuning / úpravy: F-12 50 - závoďák na okruhy - Phantom MAX do práce - T-Max pro radost :)

Příspěvekod SebastianPecha » 26 úno 2012, 21:04

newím :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: strašne me to žere nemáš nejakej navrch ?
SebastianPecha

25+

Příspěvekod Míra Jeřábek » 27 úno 2012, 00:00

Ahoj,no neví ale myslím ši ze skušenosti že je někde špatná kostra,nebo spíš spínací skříňka. Nikdy jsem takovej problém neřešil a to že jich bylo ale takhle s nurčiostí se nedá říci. Doporučuji zkontrolovat všechna ukostření na svazku od spínaci skříňky a potom při vypnutém klíčku a nastavajícím problému co popisuješ,tak odpojit hlavní konektor ob spínačky. Přiklonil bych se k vyskratované spínačce. Ahoj Míra.
Míra Jeřábek

25+

Skútr / moto: Maxon Forser 50

Příspěvekod SebastianPecha » 02 bře 2012, 23:49

Kluci jaký máte řemen ? puvodní a nebo jakej jste kupovali dyštak link ;) díky klucííí
SebastianPecha

25+

Příspěvekod makreps » 03 bře 2012, 02:02

Čau mam tento http://www.skutry-malsice.cz/piaggio/ng ... lar-457-45
No a je to paráda, ale to poznáš až když je venku tak 25a víc stupňu, protože obyčejnej řemen když se ohřeje tak bere motoru výkon. Kevlal svoje vlastnosti mění minimálně.
Naposledy upravil KYBLOS dne 11 dub 2013, 04:28, celkově upraveno 1
Důvod: Citace posledního příspěvku
Bylo: Maxon forcer 50 čínská autokelly raketa, lehký tuning, najeto cca12000km bez jediné vady či závady!!!

Obrázek
makreps

50+

Reputace: 1
Skútr / moto: Kymco Movie 125
Tuning / úpravy: Plexi štít, vyhřívané hefty a kufr Givi, ostatní nejsou třeba

Příspěvekod SebastianPecha » 03 bře 2012, 09:22

hele me se ten link neukáže je to tenhle ? Rozměr 17 x 793 mm Řemen variátoru Gates kevlar
Vyplatí se kluci davat přimy vzduchový filtr a jesi jo tak co se s tim ma udelat pozmenit smes postačí a nebo novou trysku ?
SebastianPecha

25+

Příspěvekod makreps » 03 bře 2012, 15:05

Nevím proč se ti ten link neotevře, ale je to on a jsem s ním spokojenej. Ale to jak říkám poznáš až bude vedro, ne ten kevlar to jede pořád stejně ať je vedro nebo chládek. Já jsem u originálu jel ráno do práce a uplně v pohode a odpoledne když jsem jel z práce a bylo třeba třicet, tak po 5 minutách jízdy když se ten řemen ohřál tak to ztratilo na rychlosti asi tak 15km/h. Na kevlar ne! :D
U toho otevřenýho filtru si myslím že ti stoupne akorát hlučnost a ne výkon jsou to vyhozený peníze. Kup si radši lepší varec, odstraň tu emisní odbočku nebo jí zaslep, můžeš pokud se na to cejtíš odstranit i kat. z výfuku ale to už se musí řezat a zase vařit. A to ti přidá znatelnej výkon a průběh toč momentu ale open filtr je akorát u našich raket jenom na efekt a pak nakonec ti bude ten zvuk otevřenýho filtru lézt na nervy a jak píše Tuner vrátíš tam zpátky seriovej box. To jsou moje rady a už záleží na tobě co si z toho vemeš k srdci čus 8)
Bylo: Maxon forcer 50 čínská autokelly raketa, lehký tuning, najeto cca12000km bez jediné vady či závady!!!

Obrázek
makreps

50+

Příspěvekod SebastianPecha » 03 bře 2012, 23:50

diky moc asi na to jebu na ten přímej filtr jinak to EGR uz mám ucpaný udelal jsem si vypínač na restrikci zatim jsem s tim nic moc nedelal asi koupim ten mallosi varec a ten kevlar,možná jeste prohodim valečky a to bude z uprav všechno :) :P :P :P :P :P :P :P jinak jak mas fotku toho skutra tak ten je muj je to focený do autobazaru z český třeobvý a od tamtou jsem ho koupil :) :) :) :lol: :lol: :lol: diky moc za rady a hodně ujetých kilometru ;) diky moc
SebastianPecha

25+

Příspěvekod makreps » 04 bře 2012, 00:24

No pokud koupíš mallosi vario tak tam by měli bejt už válečky+kontrastka přibalený nebo já je tam měl takže těch zhruba 1700,-kč není zas taková pecka. No na rychlosti to moc nepřidá ale odpich a kopečky jsou znatelně lepší než u originálu. Nehledě na to když vytáhneš ten originál varec tak je to samej otřep prostě jak to vypadne z lisu tak to tam daj kdežto mallosi už je kvalitka od pohledu. Jo a časem přemejšlej o lepších pneu protože ta činská pomsta co tam dávají je hrůza. Koupil jsem kleber a o 100%lepší stabilita a přilnavost hlavně na mokru. No a jinak bych s tím nic dalšího nedělal. Já ještě malinko přimazávám i do benzínu jen tak pro sichr motoru to neublíží a já mám lepší pocit. :D

Jo ta fotka to je možný mě se nechtělo letět s foťákem do garáže tak jsem tuhle našel na netu jestli ti to neva :? :oops:

Obrázek
makreps

50+

Příspěvekod SebastianPecha » 04 bře 2012, 15:11

jo neva v poho ;) :) j celej ten varec koupim o pneu popřemejšlím přece jenom sem na něm nalítal jenom 100km tak jsem se jeste asni moc neseznamil ;) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
SebastianPecha

25+

Příspěvekod makreps » 04 bře 2012, 20:23

No já mám nejeto cca 4500 km a zatím kromě aku a dobíjeciho relátka( tím se mi odpráskla ta původní baterie) zatím bez závad. Ale ty gumy to poznáš časem sám po dešti.

Obrázek
makreps

50+

Příspěvekod majo.x » 06 bře 2012, 12:38

Zdravim vas pani.
Tak som sa rozhodol aj ja pre Maxona a chcel by som sa vas opytat na vas nazor. Planujem s nim chodit do prace v lete cca21km tam a 21spat. Co poviete na tuto vzdialenost? Mam to po rovinke +jeden kopcek nic velke. Maxon ma 800km je odblokovany a este v zaruke do oktobra. Skusobna jazda- podla tach. isiel nieco malo cez 80km. Precital som cele forum a nenasiel som tam nejake velke zavady, tak preto nad nim moc rozmyslam. Od vas skusenejsich by som potreboval vediet co poviete na tuto vzdialenost? Za vase nazory vopred Dakujem.
majo.x

25+

Skútr / moto: Keeway Outlook 125

Příspěvekod TUNER » 06 bře 2012, 13:04

Dle mě je to na tuhle 50ku co jede ve skutečnosti tak 65 docela dost km....asi bych zvolil něco svižnějšího. Ale je to jen muj názor,někomu třeba pomalá jízda nevadí,či přímo dokonce vyhovuje. :wink:
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...:-D

Malaguti MAX 250ObrázekPiaggio X9 500ObrázekT-MaxObrázek
TUNER

2500+

Reputace: 202
Skútr / moto: Malaguti F12 50 + 250 - T-Max
Tuning / úpravy: F-12 50 - závoďák na okruhy - Phantom MAX do práce - T-Max pro radost :)

Příspěvekod majo.x » 06 bře 2012, 13:54

Nemozem si dovolit nic sviznejsie, lebo moj VP je komplet plny okrem motoriek, tu som zial nikdy neriesil a nove skusky sa mi robit nechce, kvoli motorke.Cesta autom mi trva zhruba 25min, mam to cez 4dediny tak aj tak tam mam 50ku. Takze pomala jazda mi nevadi, mna skor zaujma zivotnost skutra na tuto vzdialenost, samozrejme nie s plnym plynom. Dakujem za odpoved.
majo.x

25+

Skútr / moto: Keeway Outlook 125

PředchozíDalší

Zpět na Čínské skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek