Nevím proč se ti ten link neotevře, ale je to on a jsem s ním spokojenej. Ale to jak říkám poznáš až bude vedro, ne ten kevlar to jede pořád stejně ať je vedro nebo chládek. Já jsem u originálu jel ráno do práce a uplně v pohode a odpoledne když jsem jel z práce a bylo třeba třicet, tak po 5 minutách jízdy když se ten řemen ohřál tak to ztratilo na rychlosti asi tak 15km/h. Na kevlar ne!
U toho otevřenýho filtru si myslím že ti stoupne akorát hlučnost a ne výkon jsou to vyhozený peníze. Kup si radši lepší varec, odstraň tu emisní odbočku nebo jí zaslep, můžeš pokud se na to cejtíš odstranit i kat. z výfuku ale to už se musí řezat a zase vařit. A to ti přidá znatelnej výkon a průběh toč momentu ale open filtr je akorát u našich raket jenom na efekt a pak nakonec ti bude ten zvuk otevřenýho filtru lézt na nervy a jak píše Tuner vrátíš tam zpátky seriovej box. To jsou moje rady a už záleží na tobě co si z toho vemeš k srdci čus
Bylo: Maxon forcer 50 čínská autokelly raketa, lehký tuning, najeto cca12000km bez jediné vady či závady!!!