Tak co u vás nového? Já mám najeto momentálně na maxon forcer nějakých 650km. Zatím teda jenom špatná baterka, kterou mi vyměnil na garančce za druhou a kapal olej z toho zadního náboje, taky přetěsněno a olej vyměněn. Jenom teda tu baterku mi tam dal nějakou starší, menší a jelikož kolem ní bylo v kastlíku místo, tak to vycpal kousky nařezané gumové trubky, což mi přišlo hodně amatérské. Když sem se ptal co má ta stará baterka znamenat, tak se začal servisák vymlouvat, že autokelly mu baterku nedovezlo a ta jeho je stará pár měsíců a lepší než ta, co tam má být atd... Tak sem to tedy nechal tak, zatím baterka drží v pohodě. Jenom pokud nebude další problém, tak se vykašlu na příští garančku. Akorát jsem nedávno poprvé zkusil klakson a to je spíš bzučák než klakson, protože to nejde ani slyšet přes nastartovaný motor
, pincek troubil víc. Jinak pohoda, na jezdění do práce zatím paráda a spotřeba se drží na kratší vzdálenosti kolem 3 litrů a na delší rychlostí 50-60km/h 2,5 litrů. Nově jsem si sehnal kufr v barvě skútru, jenom s logem keeway a do toho malou otevřenou přilbu, která jako jediná tam vleze. Občas mě přepadne myšlenka, že skútr prodám, protože v práci vzbuzuje obdiv a už pár lidí se mě ptalo, jestli bych ho neprodal. Zatím ale odolávám, ale do budoucna určitě koupím ještě silnější skútr, abych mohl vzít přes léto i přítelkyni. Oba nejsme drobci, tak tu padesátku nechci trápit.