zbyhru: zkus to prosím vyfotit co si udělal,díky moc !!!
Míra Jeřábek píše:CarlosCZ píše:mno což o to já už ho mám jen to musím ještě namontovat,ale co mě hlavně zajímá tobě tam pasoval ten z toho odkazu??na tu 13mm hřídel?já si v pátek koupil ten na tu 13mm a v pondělí sem to šel měnit páč mám ten tisícihran 16mm.takže jak teda měls ten set na 13mm nebo na 16mm tisícihran?
Já mám tisícihran na klice průměr 13mm,Ale já mám Maxona a ty Rhona??A hlavně Max má válečky ve variatoru 7g a Rhon 4,5g!!Bacha na to!!Ale to už tu taky někdo psal!!! A máš stejný jako já Malossi M517075
Adam2 píše:Nazdárek, tak u maxona jsem odpojil el.omezovač otáček a ručička tachometru se vyšplhá po delší rovině i na 80km/h . Celkem spokojenost, spotřeba do 3.5l. Nedávno jsem si pohrál s výfukem. Kde jsem zaslepil zpětné vedení spalin a samozřejmě jsem jestě pilkou rozřízl výfuk , vykoukl na mě KATALIZÁTOR. Nechápal jsem to že u 2taktu ho číňani vubec dávají... Hned jsem ten nesmysl vyoperoval a vše svařil . Skůtřík dostal při nastartování dravější zvuk , při jízdě je živejší a při mírném kopečku si drží líp rychlost. Spotřeba klesla asi na 3,3l . Časem se podívám na karburátor a dám info.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků