150 kg. To moc nejede ne? Tím odemčení myslíš jen rozepnutej ten kabel u baterky jo? Prej se má ucpat jeste neoc emisního ale nikdo mi neodkazal pořadně napsat kde ho najdu.
Já mám 77 kg. Po rovince taky těch "80" jedu ( 60 km) ale do kopečka sotva jede. nevim kdyby sem nekoho vezl jestli by to vubec vyjelo
Chci koupit variator co koupil Míra Jeřábek prej je to znát mě každej tvrdí že to takřka znát neni tak se nemužu furt rozhoupat.
Ten emisní nesmysl je recirkulace spalin. Když se podíváš na výfuk a půjdeš po něm jakoby směrem k válci je tam odbočka (slabší trubička než výfuk) asi po deseti centimetrech je příruba, kde se přepouští část spalin do sání. Tu přírubu rošrub (dva křížové šroubky), udělej si podle ní plíšek, který našroubíš mezi ni (tak aby to bylo neprůchodné). To znamená, že ti tam už ty spaliny nepůjdou. Doufám, že teď už to najdeš.
LukeOII píše:podle me nemá cenu do toho skutru vrážet,ani za variátor.kup lehčí válečky,dej jinou kontrastku a budeš mít lepší rozjzdy a jízdu do kopce..............
Dubak551 píše:Jose píše:Dubak551 píše:zdravim paani, citam tu o nejakom emisnom nezmysle myslite ze to pomoze nieco ked upcham tu odbocku ??
Chod motoru bude o něco lepší. Teoreticky i spotřeba by měla být o něco malinko menší.
aha ok a inak aj vy mate taku velku spotrebu ?? ja som na jednu nadrz (5 litrov) urobil 70km neviete preco je to tak ?? a stale mi to zdochyna ked zastavim tak pochvilke to chcipne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků