sparco píše:Zdar vsichni,
mam 500km a zatim bez problemu. Odemceny to lita po meste 80 (dle tachometru, ale jsem rychlejsi nez auta, takze cca 60-65 ve skutcnosti). Vetsinou jezdime ja 90kg + pritelkyne 60kg a za poslednich 200km jsem tam nalil asi 8.4 naturalu 95.
LukeOII píše:100oktan nedávat,hrozí zničení pístu!
maslicko píše:Zdravim místní osazenctvo a přidávám se k vám Maxe mám asi něco kolem 14 dní z toho jsem na něm lítal ani ne týden a najel jsem 450km dneska už mě to nedalo a musel jsem odpojit omezovač...Myslim že těch 450km už by mělo stačit a jde to hned znát...Ještě to moc teda netýrám ale na 80km podle radaru jsem se už dostal Jak tu někdo zmínil ježdění těch dálek...Není problém...pr.... dostává solidní záhul ale přez 100km za den jde a bez problémů...i v terénu si poradil a to jsem ho 2x nešetřil.Akorát je dobrý kontrolovat a podotahovat šroubky atd. Hlavně řízení...Jediný problém co mám u svýho Maxe je že mě nejdou zamykat řidítka...zamknu je ale nevytáhnu klíček.Pak taky utržený zobáček na výčku od nádrže.To už jsem ale vyřešil že jsem vyměnil pouzdro uzávěru za jiný. Jinak bych se chtěl zeptat jak jste spokojený s výměnou variátoru za nějaký jiný sportovnější popřípadě přidání lehčích válečků. Buďte zdrávy a vítr ve vlasech
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 4 návštevníků