mana píše:Na první stránce viewtopic.php?f=78&t=4154&start=0 obrázek se zelenou šipkou. Je to ten vrchní obrázek, na spodním obrázku se zelenou šipkou je karbec
Míra Jeřábek píše:Celeston_ Jo je to on,Tak až ti přijde,tak ti poradím jak složit podložky pod zadní desku variátoru.Aby ti nebral o startovací kolo!!! BAcha na to! V balení jsou tři,jedna plastová/restrikce,a dvě kovové/podložení zadní části!!!Čus Míra
Kacenka_4 píše:Mělo by to být 3l, ale tady u toho mi přijde že bude špíš vetší spotřeba mimo město, když pořád držíš plyn na plno ne?
Ještě mě napadla jedna věc, jde mi strašně ztuha zadní brzda, nevíte někdo co s tim, jak a kde se to seřizuje nebo popř. jestli mi to třeba seřídí na tý garančce?
Kacenka_4 píše:Mělo by to být 3l, ale tady u toho mi přijde že bude špíš vetší spotřeba mimo město, když pořád držíš plyn na plno ne?
Ještě mě napadla jedna věc, jde mi strašně ztuha zadní brzda, nevíte někdo co s tim, jak a kde se to seřizuje nebo popř. jestli mi to třeba seřídí na tý garančce?
Míra Jeřábek píše:Čus,tak jsem tu zas A koukám že je to tu skoro mrtvééé!! Škoda a nebo spíš štěstí,že to všem jezdí v poho . Tento týden je krásně,tak jezdím každý den a je to pohúdka,do práce akorát ráno trochu kosnu .Zatím čus Míra.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 7 návštevníků