MLHOS píše:Mám také tento skůtr forcer 50,někteří tady máte problém s tím,že po několika minutách chcípne motor a za chvíli zase běží.
Je to velmi jednoduchá oprava,stačí rozebrat zátku nádrže a v patřičném místě udělat dirku na odvzdušnění,kterou čínani zapoměli
a pak budete jezdit jako dráha.
Taky sem měl takový problém se chcípáním, ale nakonec sem přišel na to jak správně zavřít to spešl víčko!!! Odvzdušnění se aktivuje až po správném zamknuti nádrže (víčka). Ze spod toho víčka se otevřou dvě díry které nádrž dostatečně odvětrají. Jo a na vrchu na tom plastu je vyrytá šipka a na víčku taktéž - musí se dat k sobě a je TO!!!! Myslím že i bez toho vrtání by to mělo fungovat!!!! Teda alespon mi to pomohlo
8.4. edit:
Zdravim všechny Maxony!!! Dostalo se mi příležitosti stát se jednim z vás bikerů a ani chvíli sem neváhal. Pořizovací cena Maxona mě vyšla na 10.000 Kč, myslím že žádná divočina. Dnes už najeto 400km, po garanční prohlídce (výměna oleje...) Ale trochu mě mrzí ta spotřeba (3-3.5l/100km). Ale hlavně sem se chtěl zeptat -po odpojení restikace při rychlosti 60-70km/h nevíte někdo kolik to může točit otáček??? i při vyšší rychlosti??? Nazdar, Zdar, Hura