od Drobek007 » 28 kvě 2019, 15:41
Ahoj, zdravim vsechny tady na foru, a chtel bych se trochu predstavit. Je mi 54 let, vyska/vaha je 186/120,takze iz nejsem zadnej divocak. Poctive jsem skoro 2 tydny procital vsechna mozna temata tady na foru, a nakonec jsem se rozhodl pro Maxon Blade 125. Ja vim, ze to je cina,za coz me spousta pravovernych skutraru odsoudi, ale myslim si, ze pro me potreby bude bohate stacit. Potrebuji neco, co me doveze semtam cca 10km na ryby a nebo na nejaky nakup po meste,vetsi vyjizdky neplanuji. Slezl jsem z velke motorky (Aprilia Pegaso 650,Suzuki Vstrom 650), na cesty na ryby byly obe tyhle motorky moc velky a tezky,navic v dnesnim provozu uz je to obcas opravdu tzv. o hubu. Akorat jsem se dvou kol nechtel vzdat uplne, tak jsem si na ty moje pojizdky poridil skutrik. U me rozhodovalo asi nejvic to,ze je to funglovka za peknou cenu,mam to z auto kelly a jejich smluvni servis mam cca 300m od baraku,tudiz by snad nemel byt zadny problem s pripadnou reklamaci nebo zarucnima opravama. Samozrejme by se mi taky libil znackovy strojek, ale pomer uzitna hodnota a cena mi vychazi nejlip tady. Ve ctvrtek si jdu skutrika vyzvednout, taak se pak jeste ozvu s prvnima dojmama. Jen jeste maly dotaz:Je neco, na co bych si mel davat pozor,opravdu jsem nikdy na skutru nesedel? Omlouvam se za interpunkci, pisu z telefonu. Ahoj. Ales