dralan píše:Najeto cca 1500 km, skůtr odvezen na opravu. Projev závady: Skůtr je odblokovaný a při jízdě na plný plyn (jede 65-70 Km/h tachometrových) po cca 5 km začne ztrácet otáčky. Pokud uberu, vzpamatuje se a začne znovu jet. Pokud to nechám pod plynem, úplně ztratí otáčky a nakonec chcípne. Dokonce chvíli trvá než nastartuje. Oprava v autorizovaném servisu týden - údajně vyměněno palivové čerpadlo (miněn asi podtlakový ventil ?). Po převozu domů, po 5-ti kilometrech ta samá situace. Odvoz zpět do servisu, po týdnu a údajné výměně 2 dalších kusů "čerpadla" (prý vadných) jsem skůtr přivez domů. Mechanici mi ale beze slova skůtr opět zablokovali na 45 kmh. Při zablokovaném jede OK, ale po odblokování závada trvá. Poradíte někdo jak to vyřešit ?
Přece není možné, že jsem cca 1000 km jezdil s odblokovaným skůtrem klidně ve dvou lidech tachometrových 70 kmh a teď už to bude pořád takhle zlobit. Kde hledat závadu. Skůtr je v záruce, takže pokud ho budu chtít v záruce opravit odblokovaný, asi víte kam mě v servisu pošlou
Díky za každou užitečnou radu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků