Rozdělání masky je jednoduché,a troufla bych si na ní,protože jsem koukala,jak mi tam montují ten moto-alarmík
Celá přední maska tam drží na 6ti šroubech+jeden šroub na imbus zepředu
Dokonce i klakson jsem tam viděla
Jinak k těm žárovkám-právě že tam nejsou ani H4,ani H7,ale je tam označení "žárovka HS1 12V 35/35W PX43t" ,takže nemá ani 55/60 wattů,ale má "jen" 35/35wattů
Takže výměna této žárovky,za jinou-třeba v podobě xenonového světla,atd,bohužel zatím asi ani není...
Bojím se,že i kdyby jsme tam dostali nějakou "H4",tak by třeba nestačilo dobíjení,protože to už by byl na dvou žárovkách rozdíl cca 35wattů...
17.9. edit:Ahojky kolegové skútříci
Tak nalítáno dalších 80km,a absolutní pohoda,motorka jezdí čím dál líp
Teď se mi akorát zvedly otáčky při volnoběhu-kolo se ještě netočí,ale štelováním u rukojeti snížit nejdou... Myslíte,že má cenu zkoušet poštelovat karburátor,nebo to mám zatím nechat??? Jinak jak píšu,motor má stále lepší jízdní vlastnosti,a nevím,jestli je to tím,že do něj teď beru jen Natural 98
Ještě pořád rači přimazávám i lehce do benzínu.Jinak rovinky pro maxíka není problém uhánět v klidu 60km/hod,při plném plynu lehce přes 65km/hod,ale ještě ho nechci honit "naplno",protože mám najeto cca 510km.Dá se nějak říct,kdy je motor "připraven" na třeba 3/4 jízdy na max??I když je fakt,že po rovince jezdím tak na třetinku plynu,a uhánim celou cestu před 55km/hod
Pro ty,co se rozhodují koupit tohoto maxíka,tak z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit-i když asi co kus,to originál
Jinak jsem dneska v Auto Kelly koupila pulzní nabíječku,která mi byla doporučena,je na všechny druhy akumulátorů,takže i baterku do auta s ní budu nabíjet.Prý si všechno řídí microprocesor sám,takže stačí jen zapojit,a je to
Akorát jsem se zapoměla zeptat,proto se ptám vás -musí se ta gelová baterka taky nějak něčím dolívat,jako klasická baterka v autě?A musí se při dobíjení také nějak šroubovat ty "čudlíky" nahoře??? Moc vám děkujůůů za info
Jinak ta nabíječka stála 1100,-kč,kdyby někdo měl zájem,pošlu na ní odkaz
Mějte se hezky,zatím PA PA PA,a všem přeju šťastné KM
,jezděte opatrně.