Dawe 95 píše:Ahoj skutraři,,Tak mám Maxona Ardoura 125 mám najeto 1600km a zrovna dnes,když jsem jel z garančky,tak jsem dojel..benzín do motoru jde a jiskra taky nevím čím to může být..jel jsem dobrzdoval jsem a najednou si asi 2x škitnul a chcipnul při nastartování nenaskočil...celou dobu jel super....jinak je to prostě čína..při koupi nedotahle šroubky,svorkovnice u el. nedomačkle atd...jinak jizdni vlastnosti super do zataček na suchu docela drží,brzdy taky dobré....ale rozhodně spolehlivý skutr to není..neumím si představit kdyby mě nechal vyset nejaky poradny kus od domova...
kapr000 píše:Prosím Vás jestli máte někdo zkušenosti s tímto skútříkem. Uvažuju o jeho koupi. Potřeboval bych ho na jízdu do práce 5km tam a zpět nebo nějaké menší vzádlenosti ve dvou. Jestli by to stačilo a něco vydrželo? Bydlím v Českém Krumlově a jsou tu docela kopce.
jakubrentka píše:Dawe 95 píše:Ahoj skutraři,,Tak mám Maxona Ardoura 125 mám najeto 1600km a zrovna dnes,když jsem jel z garančky,tak jsem dojel..benzín do motoru jde a jiskra taky nevím čím to může být..jel jsem dobrzdoval jsem a najednou si asi 2x škitnul a chcipnul při nastartování nenaskočil...celou dobu jel super....jinak je to prostě čína..při koupi nedotahle šroubky,svorkovnice u el. nedomačkle atd...jinak jizdni vlastnosti super do zataček na suchu docela drží,brzdy taky dobré....ale rozhodně spolehlivý skutr to není..neumím si představit kdyby mě nechal vyset nejaky poradny kus od domova...
Ten můj měl stejný problém.. byl seklý plovák v karborátoru.. stačí jej odmontovat a trošku s ním hýbnout, nebo když se to stane na cestě tak jsem zjistil že stačí jen poklepat a pomůže to také. Já to zjistil po tom co jsem po delším startováním uviděl kapající benzín z motorového prostoru.. klepnul jsem a od té doby je to v pohodě Ten plovák se tam občas sekne, to uložení je hrubě opracované a tak se to stává..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků