BikerXC píše:Zdravím všechny skůtristy
Pořídil jsem si taktéž Ardoura 125... částečně proto že nemám moc peněz a částečně proto že jsem mladej a blbej
Mírně vytuněný 180ccm. Najeto 3500km a odešla mi klika:D Valkl tak 0,3cm + zadřenej válec. Jo dělalo to nehorázný zvuky...Né že by mě to překvapilo..no ikdyž trochu jo zdá se mi to brzo po 2tisících s tim válcem. Počítal jsem s tim že mě kuchání u číny nemine a levný díly mě udolali..
Noco rozebráno a teď babo raď mám i origo válec 125ccm jenže už mam nějakej ten den objednanou racing vačku:D Tudíž se chci zeptat. Dát ji na 125cc a klasickou kliku a nebo koupit ještě 150 válec a klika odejde stejně rychle? Nedělá se nějaká kvalitnější na GY6? Jezdim s tim od práce a sem tam se projet do 100km. Díky (PS: přístě tzn. až mi tohle bouchne pod zadkem kupuju Hondu)
Klika se samozřejmě dělá i lepší, já tam mám nějakou od Naraku a tu racing vačku taky. Mě to ale teď začalo nějak trhat řemeny. Normálně po 400km je kevlarovej řemen popraskanej a to samé, když tam byl řemen Naraku. Popraskanej je zhora na té hladké straně. Teď jsem tam místo varce Naraku dal multivar od Malossi, tak uvidím no.
KDYBY MĚL NĚKDO ZÁJEM O JETÝ VAREC NARAKU HIGH SPED ZA 500KAČEK JE K MÁNÍ....MÁ NAJETO CCA 1500KM,MÁM K NĚMU I NĚJAKÉ KONTRASTKY
-- 14. 7. 2015 20:52 --
mikidos:
Já kupoval Dunlop Scoot Smart 110/80/14
http://www.pneuok.cz/m7%7Cmt212%7Cmo120210/dunlop-110-80-14-59p-rfd-tl-scoot-smart-r/Víím že jsou trošku širší a vyšší, ale přestal tolik kecat tachometr
Na suchu sedí špičkově a s vodou taky nemají problém a pdobře drží.
Možná bych to být tebou zvážil