Maxon Ardour 125

Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury.

Re: Maxon Ardour 125

Příspěvekod SITMIR » 08 lis 2014, 11:50

Zdravím pánové. Jeden dotaz, když děláte výměnu na Maxíkovi jaké používáte náplně . Předem díky.
SITMIR

5+

Reputace: 0
Skútr / moto: Yamaha X-Max 125 Tech Max 2024

Příspěvekod oliin 3 » 05 led 2015, 20:24

oliin 3

5+

Skútr / moto: Maxon Ardour 125
Tuning / úpravy: hodiny, teploměr a ženu:)

Příspěvekod l333v » 22 úno 2015, 21:04

Kzdyz jsem se rozhodoval co poridit strasne se mi libil hlavne v te cerne barve a jeste za zimni cenu 26 990kc u autokelly nicmene jsem tyden procital tohle forum i jine recenze a muj zaver byl nakonec ze opravdu zalezi kus od kusu a vsadim se ze kdyz bych koupil 2 stejny skutry tak kazdy pojede uplne jinak tak ze nekdo ma stesti na dobry kus a nekdo ne, nicmene kdyz jsem to tady tak procital dospel jsem k nazoru ze hlavne potrebuji jezdit a ne se vrtat v motoru a strachovat se jestli vubec do prace dorazim, ale i tak jsem se sel na tohoto skutra podivat nazivo. Musim rici ze me bohuzel pak odradil uplne, plasty moc nelicovali, lagricove udelana elektronika a to nemluvim o vselijakych plastovych nahrazkach, a ani chytit na prodejne nesel az na 4 pokus no nakonec z koupi tohoto maxona seslo a koukal jsem po znacce a byla to jasna volba mam hondu pcx 150 uplne novou. Bohuzel je to jina liga japonci si s tim vyhrali, vse pasuje jak ma, 12V zasuvka, spousty odkladacich mist proste vypada to jinak, samozrejme o cene se bavit nemuzeme je 3x drazssi nez maxon. Ale proste za kvalitu si clovek zaplati alspon u me. Tim chci rici ze potencionalnimu kupci nechci koupi rozmlouvat nebo jej odrazovat ba naopak vzdy zalezi k cemu presne bude skutrik slouzit a kolik mate penez a casu pak do nej investovat. Tak ze tak jen muj nazor. :wink:
l333v

50+

Reputace: 2
Skútr / moto: Honda pcx 150/Harley -Davidson sportster 883 iron
Tuning / úpravy: Kompletní ritika, zadni stupacky,reflexni polepy na kolech, ventilky,horni kufr,Akrapovič

Příspěvekod Mirda.kena » 08 bře 2015, 08:28

Ahoj chlapi Maxonisti :-) tak co, uz mate odzimovano? Ja se chystam nekdy do 14 dnu. Chci zase misto auta na Ardourovi. Od pulky listopadu odpociva v garazi...
Rano je bohuzel jeste dost zima, nula je porad hodne malo na cestu, i kdyz to mam jen 10km.
Mirda.kena

50+

Reputace: -1
Skútr / moto: MAXON Ardour

Příspěvekod Marléna » 08 bře 2015, 13:26

Jezdím celou zimu a dá se to. Když ho miluješ, není co řešit.
Marléna

100+

Reputace: -49
Skútr / moto: Cyborg City 150

Příspěvekod Jirabach » 08 bře 2015, 18:14

Maxon_2015 03 08_162728.jpg
Já jezdím taky skoro pořád, vychytal jsem i zimu na nohy. Chtěl jsem koupit nějakou deku na skutra, ale buďto se mi to nelíbilo, nebo to bylo drahy. Tak jsem si to vyrobil sám. Je to SUPER. Nevím co jsou to studený kolena nebo stehna. Kdyby byl zájem, trochu to rozvedu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jirabach

50+

Skútr / moto: Maxon Ardour
Tuning / úpravy: Revmaplechy vlastní konstrukce.

Příspěvekod Marléna » 08 bře 2015, 19:18

Poraď! Měla jsem deku za 890,- ale ukradli mi ji. Teď dávám oteplené legíny dospod a chrániče na kolena.
Marléna

100+

Reputace: -49
Skútr / moto: Cyborg City 150

Příspěvekod Jirabach » 08 bře 2015, 19:36

Popravdě když sečtu hodiny nad výrobou těch kolenních chráničů a potom manželčin čas šitím toho zbytku, asi bych měl na origo TucanoUrbano (tuším že cca 3.600,-). Tohle je ale MOJE! Heč! Seženu fotky a dám to sem jako návod pro ostatní kutily.
Zjednodušeně - přemýšlel jsem nad mnoha technikami, ale všechny pro mě měly nějaké úskalí. Toto moje řešení jsem udělal v podstatě "v obýváku". Mimo patlání se smradlavým tmelem a jeho broušením.
Jirabach

50+

Příspěvekod PBM2 » 08 bře 2015, 19:59

Marléno (případně kdokoliv jiný), a co třeba toto? http://www.yshop.cz/produkt/Nepromokava-zateplena-plastenka-deka-Held-na-scooter-cerna-textil#prettyPhoto - Nepromokavá (zateplená) pláštěnka/deka Held na scooter, černá, textil - cena 899,00 Kč. Cena v pohodě, službu udělá, není to Tucano, ale ani zcela nefunkční věc. Zasílají to i tzv. přes síť partnerských prodejen po celé republice - možno dohledat na stránce http://www.yshop.cz/stranka/kontakt . Vybereš si kraj a vyskočí ti prodejny, kam ti to, bez navýšení ceny, pošlou a ty si to tam jenom vyzvedneš. Mi to poslali na prodejnu 10 minut od bydliště, od prodejce mi došel mail, že už to odeslali na prodejnu a z prodejny, že už to mají u sebe a mohu si to vyzvednout tehdy a tehdy. Solidní přístup. A samozřejmě, že to posílají i na adresu kupujícího. :wink:
Čínská kráska bere "Kolik potřebuje" :-)

Fotogalerie / Profil na motorkáři.cz / Čínská kráska
PBM2

750+

Reputace: 134
Skútr / moto: Motorro Sonny 50 2T
Tuning / úpravy: Ano, jsou.

Příspěvekod Jirabach » 08 bře 2015, 21:07

To znám a vypadá to rozumně. Já jsem ale potřeboval řešení, kdy potřebuju doject do kanceláře na jednání "v tesilkách". S mojí verzí dojedu do kanclu, nechám moto "za rohem" a nikdo neví, jak jsem přijel. Nedovedu si představit, že bych se dotohoto soukal, potom to sundala, kam to dal...
Fakt to řešení nenapadám, mě takové řešení nechutnalo.
Jirabach

50+

Příspěvekod PBM2 » 08 bře 2015, 21:23

Jasné, ono jde o to, na co to vlastně budeš potřebovat. Pokud chceš něco opravdu "civilního", tak toto sice není zase až tak od věci ( přirovnal bych to k "zástěře", nesoukáš se do toho, upevní se to kolem boků,nikde jinde na kapotě se to nechytá, díky střihu se to po posazení na sedlo ohne přes kolena do pravého úhlu a boky na stranách lýtek jsou volné, při jízdě je tlak vzduchu tiskne zboku k nohám, takže když zastavuješ, látka je volná, stačí jen vysunout nohu a opřít se o ni. Po rozjetí jen dáš zpět na stupačky a látka opět splývá kolem nohou a přes kolena, po dojetí to celé strčíš pod sedlo), ale asi jsou i jiné střihy nebo modely, které ti budou spíše vyhovovat nebo tvým představám. Držím ti palce, aby jsi našel, co hledáš :wink:
Čínská kráska bere "Kolik potřebuje" :-)

Fotogalerie / Profil na motorkáři.cz / Čínská kráska
PBM2

750+

Reputace: 134
Tuning / úpravy: Ano, jsou.

Příspěvekod Jirabach » 08 bře 2015, 22:19

V pohodě, můj systém mám odzkoušený.
Laninované boky jsou ma skutru napevno a chrání samy o sobě a když přijde větší chladno, přimontuji "vyztuženou plachetku", která chrání i stehna a rozkrok.
Jirabach

50+

Příspěvekod shiwo » 09 bře 2015, 18:02

Ahoj, uvažuju o koupi Ardoura, ale mám trochu obavy z kvality. Chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s odstoupením od smlouvy a vrácením peněz z důvodu častých reklamací? Kdybych chytil nějakej horší kousek, tak nechci dopadnout tak, že budu dva roky každých 100km jezdit do servisu a pak ho vyhodím. Díky.
shiwo

0+

Příspěvekod Kiper » 09 bře 2015, 18:21

Ardoura sice nemám ale myslím si, že odstoupení od smlouvy a následné vrácení peněz stoprocentně neklapne :wink:
Úpravy na skútru: Hliníková podlaha, proužky na ráfky, laděný výfuk LeoVince TT, upravený karbec, variátor Malossi Multivar, spojka Stage6 Torque Control MK II, válec Malossi sport 50ccm, brzdové destičky BREMBO.
Kiper

100+

Reputace: 2
Tuning / úpravy: Ano

Příspěvekod shiwo » 09 bře 2015, 19:05

Mám stejnej pocit, proto se snažím jen tak ze zvědavosti zapátrat, jestli se to někomu povedlo :D
shiwo

0+

PředchozíDalší

Zpět na Čínské skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek