Zdravím pánové, tak jsem si taky pořídil skútr a to Maxon Ardour 125. Mám teď na něm nalítáno 1000Km bez závažnějších závad. Jezdí mi cca 90 po rovince a 110 z kopce a spotřeba se pohybuje okolo 3,5l. Měl jsem pouze dvě závady. Jedna byla, že mi občas chcípl a nechtěl jet, ale to vyřešil omylem kámoš mechanik, když mi ořezal víčko nádrže, protože šlo špatně usadit zpátky a tím udělal nové díry proti podtlaku
Druhá závada byla taky banální, ale chtěl bych všechny před ní varovat, protože jsem se kvůli ní málem vyboural. Prostě se mi nalomila noha u hlavního stojanu a já si toho nevšiml a při klopení do zatáčky jsem s ní zavadil o zem a málem jsem letěl na zem, ale na konec jsem to vyrovnal. Maxik šel po tomto okamžitě na reklamaci a po dodání dílu na počkání opraveno.
Měl bych na vás ještě jeden dotaz. Chtěl bych vyměnit variator za nějakej sportovnější, ale kámoši automechanici se vůbec v tomhle nevyznají a neznají správné nastavení a upřímně mi řekli, že nechtějí měsíce ladit jeden variátor a na zasraným číňanovi
což chápu. Neměnil tady už někdo origo variátor za nějaký sportovní? Jestli jo napište sem prosím jaký variátor jste pořídili a jaké jste tam dali válečky a jako kontrastní pružinu jste použili, abych nemusel pracně a složitě testovat.
Mějte se a přeju hodně najetých kilometrů bez závad a nehod.