[quote=Daelimek][quote=Tomulátor][quote=Daelimek]Nechápu proč tolik zloby,kvůli takové prkotině??!!A propo,hodně z vás by díky číně ke skůtrům ani nepřičichlo (viz. Tomulátor,Dj RE5PEKT,...)[/quote]Ale, ale, jak můžeš vědět, k čemu jsem přičichl a k čemu ne. To že jsem vlastnil ani né půl roku Yuki, který šlo okamžitě z baráku, neznamená, že jsem před tím nepřičichl k něčemu jinému. Měl jsem předtím zapůjčený Piaggio NRG a to se opravdu nedá srovnat. To mě alespoň usoudilo v tom, že koupí číňana jsem udělal velkou chybu, už tím, že to bylo líný jako sviňa a dost problémový, porucha střídala závadu. Pak se nediv, že budoucí kupující odrazuju v tom, aby se nedopustili tý stejný chyby jako já a pořádně si to rozmysleli. Když vím, že ten číňan stál za vyližpr...el, tak je nebudu tady chlácholit, jak je to skvělej skůtr, jako to máš ve zvyku ty. Pokud se někdo rozhodne přecejenom ty penýze do nějákýho Yuki nebo Kentoy vrazit, tak ať to udělá, může se modlit, aby ten jeho kus nebyl taková sr....., jako jsem měl já a nebo Dj RE5PECT, prostě bude mít štěstí a budou mu pouze praskat žárovky, nebo nějákej plast.[/quote]
Já nic nechválím,pokud si to nevyzkouším a já si myslím,že pokud člověk nenarazí vyloženě na špatnej kus,a chová se k tomu nějak,tak nemůže být problém...ovšem agresivita při čtení tvého příspěvku je vyloženě zbytečná,protože každý má nějaké zkušenosti a já bych si třeba nikdy nekoupil Gileru Runner 50,protože jsem jednu projížděl a nebylo to schopné se mnou vyjet opravdu malý kopeček,nevím v čem byl problém,ale já měl plyn na plno,takže jak říkám - každý má jiné zkušenosti..[/quote]tak to musel bejt dobre v pr*eli ten Runner,pac na yuki sem jezdil do velkyho kopce za Litvinovem 30km/h a na Runneru tam jedu ve DVOU! 60km/h,takze nevim jak je mozny,ze si nemoh vyjet malej kopecek,leda ze bys jel uz na tom cinskym,to potom jo