Tak som vyhodne kupil cinsku hlavu, keby som to na linke.robil ja konci v zmetkoch a recykluje sa. Asi chlastali tak ze im troska usli diery na sacom kanaly, nic vybrusena podlozka a doladeny kanal podalo sa..... Rozdiel ceny 50% oproti Naraku, no druhy krat taku chybu neurobim. Lutujem toho kto ma nieco od toho vyrobcu linjin ci ako, na skutri. Ono na fotke to vyzera inak,alebo som mal smolu ja.
Všechno kvalitní a za takovou cenu, pobaví před spaním. Se Vám divím, že si do strojů chcete cpát levné nekvalitní díly, vždyť to je stroj a ten musí být spolehlivý, ale asi ne každý má takové požadavky.
Klucii co to tu furt melete? Byl jsi nekdy v Polsku? Nakupoval jsi nekdy v polsku? Proc treba na autodilech ma autokelly nakup drazsi nez polaci maloobchod? Sakra zamyslete se nekdy nez neco napisete co si myslis ze je naraku a pod. To je to sami jen v jiny krabicce. Nicmene kdyz nechces prinest neco uzitecneho do vlakna at uz jakyhokoli tak sem nepis. A zasmat se tomu muzes v duchu.
Ano mal som v ruke valec Taiwan, China aj naraku. Taiwan a Naraku OK ziaden problem ukazkove kusy. Cina no troska udrete troska vystiepane ale nema vplyv na funkcnost.