já mám Kentoyu Zoom ve čtyřtaktu,koupená nová v roce 09,mám na ní 2400 km,zatím bez problému a stála 12900 kč. Ted jsem koupil Yuki Matrixe taky čtyřtakt,novej za 18900 kč,mám ho 14 dní,na tachometru 165 km,čekám na lepší počasí
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300
Mám Yuki Whipe 2T od roku 2006 a najeto 5 500km. Jediná závada - prasklá žárovka.Přes zimu baterii navyndavám.Startuje bez jediného problému i po dlouhém stání. Asi jsem chytil dobrý kus.Spokojenost.
Cybork Zen 50,najeti cca 10000. Výměna předních tlumičů,prasklý stojánek,prasklé lanko plynu,prasklé též lanko rychloměru,2xvýměna manžet výfuku,kvůli pnutí z nepřesně vyrobených dílů,následně prasklá trubka výfuku,utržené ventilky,nekvalitní gumy a pryže celé motorky,popraskané plasty,odešel spínač startování v brzdě,motor strácí kompresi....a výměna řemenu variátoru.... snad jsem na nic nezapoměl
Já mám Yuki newspeedy 80 a najeto 9430km. Nedávno byl na servisní prohlídce a vše ok. Musím zaklepat ale závadu ještě neměl. Kromě mých blbosti. V cca 1500km přestavba na 80ccm a všechno šlape jak má:-) teď jen měněn řemen,válečky a svíčka-preventivně.
Pokud mohu přidat mou osobní zkušenost tak kdo se neumí nebo nechce v motorce hrabat tak si nikdy Čínu konkrétně Yuki Matrix 50 4T nekupujte. Jedině s tím, že počítáte , že se na ní otrkáte a koupíte něco silnějšího spolehlivějšího a milou čínu slavnostně z radosti na přechod na něco lepšího zapálíte. Do 3000km úplně v pohodě ale mezi 3 a 4 tisíci očistec. Problém se startováním, pořád něco dotahovat a nakonec při 4tisících rána a konečná. Servis Yuki katastrofa na ten nespoléhat./pokud bych spoléhal na jejich přístup tak ty 4tisíce ani nenajel!!!!/ Sečteno podtrženo najeto 4003km a jestli ujede další bude jen o tom jestli Matrixu udělím milost a nacpu do něj nehorázné peníze.
Ja som mal štyri roky Yuki Speedy 50, a po vyše 15 000km som ho predal, a aj to len preto, že som presedlal na vyššiu kategóriu ešte mi za ním je smutno.. najvačšia závada bolo rozpadnuté ložisko na kľukovke (obyčajné guličkové) ..