Tak jsem před krátkým časem viděl svého bývalého skútra MP Korado via 50ccm... zaparkovaného pár metrů od toho místa kde byl prodán...(matčinej krám s autodílama) a nevim co si myslet... Je to dva roky co ho nemám.... a na tachometru skútra přibyli dva kilometry... Nevím, zda se na to (v tomto případě dotyčná) chodí jenom koukat, nebo se hnedka po dvouch kilometrech podělal měřič km, ale stálo to tam pak celejch 14 dní ( v té době jsem se tam pohyboval,pak už ne..možná, že tam stojí do teď), po tom co jsem ho viděl přikurtovanýho k lampě a skútr vypadal uplně stejně, tak jak jsem ho předal....tudíž žádnej novej škrábanec, žádnej novej doplněk...prostě uplně stejnej....dokonce i ta moje reggae nálepka tam zůstala (což mě těší
), ale jinak jsem s toho docela smutnej.. Teda hlavně s toho, že si myslim, že se na tom moc nejezdí....( Jinak jsem samozřejmě rád, že aspoň vim, že skútr stále žije) Prodáno při 3516km a viděl jsem tam 3518km
PS. co se týče anketky...celkem slušný kolik lidí najelo k 9 tisícům km a víc...
(teda vzhledem k tomu, kolik lidí na tuto anketku reaguje)