Kingway Martinelli

Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury.

Re: Kingway Martinelli

Příspěvekod TUNER » 20 srp 2012, 20:10

Jasný,to já chápu. Nepsal jsem o závodění,jen o porovnání. ;-) Myslim že když se lidi otočí za něčím co jede 50-60 tak to určitě nebude kvůli rychlosti. To by někdo musel letět po městě tak kilo a musel by být náležitě slyšet. ;-) Já jsem chtěl prostě porovnat vyladěnou 50ku 4T a na oplátku tě nechat svézt na svym stroji - jen pro porovnání,protože já se zase zabejvam spíš 2T motorama. 4T mam až maxe 250 a tam neni potřeba se v tom vrtat,dostačuje mi jak to jezdí i když raketou bych to stejně nenazval.. ;-)
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...:-D

Malaguti MAX 250ObrázekPiaggio X9 500ObrázekT-MaxObrázek
TUNER

2500+

Reputace: 202
Skútr / moto: Malaguti F12 50 + 250 - T-Max
Tuning / úpravy: F-12 50 - závoďák na okruhy - Phantom MAX do práce - T-Max pro radost :)

Příspěvekod tiberius » 24 bře 2014, 20:55

Čau kluci,
Kingway Martinelli mi hůře startuje za studena.Až tak na popáté a nesmím sáhnout na plyn.
Po zahřátí je to v cajku.Mám najeto 500 km.
Děkuji za rady.
tiberius

5+

Reputace: 0

Příspěvekod janmiler » 11 črc 2015, 13:54

Podělme se o zkušenosti s tímto scootrem. :D
Naposledy upravil KYBLOS dne 11 črc 2015, 16:14, celkově upraveno 1
Důvod: Přesunuto do již existujícího tématu
janmiler

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: Kingway Martinelli
Tuning / úpravy: Multivar Malossi,výfuk Leo Vince

Příspěvekod ROBOTOX » 11 črc 2015, 17:47

Nojo, ale závodění je něco jinýho. Pro každodenní použití bych doporučil 4T - míň žere a je spolehlivější i přes to že je složitější (a hlavně nemá tak debilní zvuk :D ). Těch 60-70 Km/h co vyvine běžný nijak zvlášť netuněný 4T je si myslím pěkná rychlost pro poježdění mezi městem a vesnicí nebo po městě.

Jinak co se týče jízdních vlastností tak se mohu podělit taky protože Baotian Tanco je osazen stejným motorem (a jistě nejen tím). Na jízdní vlastnosti nemůžu říct křivého slova. Hlavně teď po revitalizaci variátoru (nové válečky, řemen, kontrastka a spojkové pružinky) pěkně tahá, dravě zrychluje a pěkně poslouchá plyn. Jenom řemen mi často odcházel (pravděpodobně se pálil vlivem prokluzu ze špatné (slabé) kontrastky). Teď už neprokluzuje tak uvidíme jak dlouho vydrží. Jinak ale netrpí čínskými neduhy jako například bratr od výrobce Jonway (Kingway Tanco) který je oproti Tancu z Baotianu zpracován opravdu fušersky. http://maczaka.webz.cz/Cinske_skutry.htm Drtivá většina jejich problému se mě netýká (až snad na ty plasty který jsou fakt křehký a použitý blbě a na nevhodnejch místech) .Čínské skútry značky Kingway bych spíš nedoporučil. Raději ten Baotian, Kymco, Keeway, Rhon nebo CPI to jsou přecijemo ověřenější výrobci (Kymco má víc jak padesátiletou tradici - vyráběli i motory pro Hondu), Baotian je známý výrobce tuningových dílů a jejich motory GY6 jsou známé jako spolehlivější atd. Za mě spokojenost :)
Obrázek
CYBORG ZEN BT49QT-12 - Majitelem od 9.2.2014 - odstaveno 8.9.2015
Obrázek
GILERA RUNNER 50SP - Majitelem od 22.10.2015
ROBOTOX

100+

Reputace: 5
Skútr / moto: Gilera Runner 50SP

Předchozí

Zpět na Čínské skútry

• Podobná témata
    Odpovědi