Kingway Martinelli - kontrolka telefonu

Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury.

Kingway Martinelli - kontrolka telefonu

Příspěvekod janmiler » 20 črc 2015, 22:11

Zdavim chci se optat na kontrolku telefonu na stitu pristroju.Pri zapnuti klice ke startu kontrolka problikne a dal nic skousel jsem zavolat na svuj mobil a telefonek poblikaval.A pri pozdejsim pokusu se uz nerozla.Jakou funkci plni a kde je pripadne nejaky prijimac.Diky za rady. :shock:
janmiler

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: Kingway Martinelli
Tuning / úpravy: Multivar Malossi,výfuk Leo Vince

Re: Kingway Martinelli - kontrolka telefonu

Příspěvekod Mr.Voza » 20 črc 2015, 23:08

Ta kontrolka funguje na principu radiovýho rušení mobilním signálem. To je takový to tdt-tdt-td-ttd-ttt-ddt, který je slyšet v rádiu, když necháš telefon blízko rádia a on zrovna komunikuje se sítí. Tohle rušení nějakej jednoduchej obvod jenom zesílí a tím ho převede na blikání diody, toť vše. Průser ale je, že to bliká pokaždý, když telefon komunikuje se sítí, ne jenom když ti někdo volá, ale i když se telefon přihlašuje z jednoho vysílače operátora na druhej - a to v praxi znamená kažou chvíli. Takže to akorát plaší řidiče, že mu furt někdo volá :lol: Měl jsem to u prvního skůtra taky a je to podle mě funkce uplně khovnu :wink:
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Zpět na Čínské skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek