Zdravim vas,
Jsem tady novacek a hned budu mit asi hodne blbej dotaz. Hned na uvod predestru, ze relativne dlouho jezdim autem a s letem jsem se rozhodl poridit si do mesta skutr. Bydlim v Praze a s tim souvisi i prvni omezeni, ktere jsem musel pri porizovani skutru resit... Z ulice do bytu mam totiz sedum schodu a tak jsem se musel rozhodnout pro tu nejlehci "motorku", kterou jsem nasel na ceskem trhu. Koupil jsem si u Kentoyi Gamax Spillo. Je to padesatka, od ktere jsem zadne zazraky necekal... Ale po prvnim vozeni zacinam mit pocit, ze jsem tenhle mikroskutr trochu precenil. Jede to tak 35-40 na rovine a do kopecka je to bida s nouzi...cca. 20 Km/h. Muj dotaz tedy zni... Je mozne, ze az se tento "skutr" trochu zajede, ze pojede trosicku ziveji? Nebo s timhle nemam vubec pocitat? A v pripade, ze jsem na maximu, jakou mate zkusenost zejmena v Praze? Staci tahle rychlost? (Kdyz si tedy reknu, ze se budu vyhybat magistrale.) Nebo je to sebevrazda...? Premyslim totiz, jestli by me nezachranilo, ze bych nekde jeste vystrachal cca. 10 tis. Kc a poridil si protiuctem jinou Kentoyu (Musela by to byt Kentoya, abych na tom moc neztratil)... To bych ale cele musel resit nejakym rozkladacim najezdem, kterej bych pokazde vyndaval a po pouziti schovaval do bytu... Pac 90 kg uz do schodu nevytahnu. Moc dekuju za rady a nazory. Hezky vecer.
Brano