od PanRH » 07 dub 2014, 22:47
Zdravím zdejší Fevráky.Je to měsíc co jsem si v Dobrovicích u Mladé Boleslavi koupil svýho prvního skutra Fever.Mám najeto cca 550 km a už jsem musel řešit slušnou závadu kvůli který jsem nedojel domu a museliu jsme stroj dotáhnout na laně podot.dalším skutrem Kentoya Vironem-kupovali jsme je stejně.O co šlo spíš pro další lidi aby si na tuhle banalitu dali pozor.Při servisu na 300 km mi měnil maník svíčku a kabel od ní nechal volně plandat,ten se přitavil na trubičku chlazení a protavil se na kostru.Kabel byl na výměnu která byla provedena dnes v rámci záruky.Já se tam s nima moc nepářu a tak to schytali co jsou to za blby-snad mi tam nic nepokur*ili.No nic,jinač vážím 140 kg měřím 2 metry tak si dovedete představit takový hovado na tomhle stroji ale kupodivu to jede,nema problema.Spotřeba je cca 3,5 l nebudu tu psát nějaký bludy o 2,5 l to je hovadina,jedu co to dá kopce 50 roviny 75 někdy 80 km/h.Pročítal jsem vaše rady podměty,jsou supr a tak tu občas taky něco zkusím hodit.Např. jak sem vysokej ho*no sem v zrcátkách viděl krom svejch ramen.Nechal sem si proto z duralu vytočit podložky 50 mm dlouhý a 24 mm silný s dírou na 8M šroub.Střík sem to černou matnou koupil delší imbusovej šroub a to 80mm.Teť už je to supr a vidím co potřebuji.Jinak s tím jak mi to svítí.Jelikož s tím jezdím do práce z i na noční a na denníá za tmy musím uznat,že to svítí dobře.Chtěl jsem to poštelovat trochu dolů ale kašlu zatím na to.Dálková mi svítí snad 100 m daleko a je vidět zvěř a ostatní havěť jako bajkeři a ranní vopilci,tlumená je zatím taky dobrá a tak to nechám jak je.Měl sem už volnej šroub na padáku-tvl. dali tam křížák místo šestihranný hlavy,nechápu ale co na prd se tam dostává a tak ho vyměnim za něco kulturního.Ještě mi jde blbě otáčet start.skříňkou ale našel sem grif tak to jde,nezamykám řidítka nebo bych se z toho poje*al.Mám zámek na předním kole přes kotouč.Na klíčích velkou cedulku - ODEMKNI KOLO. Abych na to ze začátku nezapoměl jako kolega a vočesal co šlo- stálo ho dost prachů.Hele zatím všechno.Mějte se bando.
Kentoya 125 , Kymco Agility CBS 125 , Honda Forza 125 , Maxi Sym 400i ABS
PanRH