Zdarec, pořídil jsem si také FEVERA a docela mám problémy. Asi po 4 dnech (cca 400km) mi začal blbnout tachometr, ukazoval nižší rychlost než jsme jel. Den na to ukazoval ještě nižší a potom až do teď mi ukazuje stále nulu a nepřičítají se mi km. V servise zjistili, že je závada v tachomtetru, někde co mění otáčky lanka na digitální číslo. Je to v reklamaci tak ok. S čím mám ale poslední dobou problém tak je startování. Nedávno jsem měl problém nastartovat at už klíčkem nebo kopákem. Po nějaké době to naskočilo. Dojel jsem do servisu, rozmontovali karbec a pry tam byl zasviněný vzdušník. Vyčistili, doporučili mi produkt max life
http://www.valvolineeurope.com/czech/pr ... s/cid(4205) a že to bude ok. samožřejmě že problémy se opět po týdnu dostavily. V servise říkaly, že ted je problém s benzíny, že je v nich bordel (prý něco jako řasa), který filtr nechytí a tak se to zajebává. Auta na to netrpí, protože je tam větší průtok paliva, ale skutry na to trpí. Slyšeli jste někdo něco podobného ? Popř nějaké rady ? Karbec rozdělávat nechci, dokud to je v záruce nechci do toho hrabat. Ale nebudu každý týden jezdit do servisu a platit za čištění. Podle vyjádření servisu je problém u všech pump. Tankuju hlavně na Shellce..