Ahoj všichni,tak se i já podělím o pár poznatků s novým scootem:Za 4 dny provozu mám najeto 194,5km. Moje mimosoutěžní váha je cca 102kg,snažim se to moc netrápit, moje cestovní rychlosti jsou cca 55-65km/h, zkoušel jsem i prozatimní max. speed a podle tacha v Audi mojí paní co jela za mnou bylo 89km/h, což si myslim na mojí váhu je good!Výkon mi nikde nijak nechybí, jede to pěkně,ale jako se vším i to jenou omrzí a zkusím potunit
Uvidíme jak po garančce na kterou se chystám ve středu přesně po týdnu užívání....
Všechno zatim funguje,jak má:ALE, prošel jsem celýho scoota A dotáhl většinu šroubů a matek-chybělo nejméně 1/2 otáčky a někdy i podstatně víc, a spony na hadicích ve většině případech přesunuty na své místo, vrže pružina velkýho stojánku, rezervu to ukazuje tak nějak podle oka
, a vlatně nefunguje od začátku zamykání řidítek-nejde v této pozici vyndat klíč ze spínačky-imho reklamace.Jo a pro rejpali-první změřená spotřeba podle tankování: 155km/4Litry=2,593L na 100km a to je hodně coool
A i ve dvou cca 175kg jede obstojně!
Jinak, podvozek myslim spíše malinko tvrdší, ergonomie ucházající, moc pěkně svítí v noci, celkově jsem to takhle dobrý nečekal a jsem spokojenej,dal bych tak hodnocení 8/10.
Jo a tankování a levý zrcátko jsou detaily, tankuju tak 3-4min.
a zrcátko stačí povolit a malinko posunout a je v něm vidět co je potřeba