Makak1 píše:PanRH-to je sic pravda že je v záruce tak at se snaží ale nemyslim si že by to borec udelal napoprvé tak aby to bylo cajk.Ja si to rozhodil a večer na silnici pošteloval tak aby to svitilo tak jak ma.Plovák v nádrži sem si pošteloval taky sam páč tam by se s tím ani nezabyval.Minule utery sem ho vezl do servisu a mame zase utery a plkač tam furt je.Takže co si zvládnu udělat doma si rači udelam SÁM.Tot muj názor.Pozdrav z Moravy ogaři
kam jezdíš strécu do servisa?
-- 18. 6. 2014 00:46 --
jina\k skútra sem nakonec koupil u Hombráčů
http://www.ctyrkolky-hombrac.cz/ jak mi tu bylo porazíno a nelituju, chvílu sem je teda hledal, páč maj novou prodejnu, už nejsou v těch garážích, ale v Líšeňským zámku jako nějak zezadu, no maj to tam teď hezký, chlapáci poradili, nějaká pipka mi tam uvařila kafčo a dala nealko CHLAZENÝ pivko grátis tak sem tam ztvrdnul asi dvě hoďky
skútra sem si tam projel a pořádně prohlídl, dostal jsem převozku a cca 2 litry benálu tak se na tom hned odfičel domů do PODOLÍ (cca 4km). Té koupě nelituju zatím bez závad, teď půjdu na první garančku, dělaj jí tam za 900 tak uvidím jak se předvedó. Ale sem s nima zatím spokojené, doporučuj je i skútra