Lepím nějakým dvousložkovým lepidlem, po zatrvrdnutí možno brousit, tvrdé jako kameň, ale už dvakrát se to utřepalo, tak asi nový nebo to zevnitř nějak přelátat.
Většinou se tyto díly svařují. Bývají z ABS a podobných materiálů a těžko se lepí. Na spodní straně dílů bývá někde vylisován druh materiálu. Například v Bauhausu prodávají takové svařovací tyčinky podle materiálu a potom se to horkovzdušnou pistolí (se zužujícím nástavcem) svaří. Dá se to přebrousit, nastříkat základovkou na plasty, překytovat a metalízou ve spreji přelakovat. Také jsem takto opravoval. A není to skoro poznat, možná hloubka lesku.
Moje osobni zkusenost je takova, ze to neni zavada, nybrz vlasnost...blatnicek je dlouhy, pruzi a zachytava se o gumu...me se to stalo take...lepil sem, nic, varil sem, nic... tak nakonec znovu zalepit a pretahnul sem to ducktapou...nevypada to sice nic moc, ale ucel to splni...blatnicek muze vic pruzit a drzi to... pokud ti to ale uplne upadlo, tak to mozna nech svarit a taky tejpu...ale nerucim za to... novej blatnak stoji tusim 500,-
Bohužel netuším, čím si to přetáhl (ducktapou ?), radši koupím nuovo, protože laminovací sada taky něco stojí. Na netu jsem žádného prodejce nenašel, budu se muset mrknout kolem. Jsem z valašska a tady moc prodejen není . Mrknu někde mezi ostravaky a okolí. Pokud je někde e-prodej, napište mi. Zatím moc dík.
Ano, všechny originální díly jsou dostupné u oficiálního dovozce na stránkách http://www.impexta.com/eshop/. Po stáhnutí příslušného katalogu si najdeš potřebný díl a zadáš jeho kód do vyhledavače. U tvého blatnílu jsem to cvičně vyzkoušel, je skladem ve všech třech barvách za 684,- Kč vč. DPH + poštovné.
a až vyhledáš ten správný díl v katalogu co sis stáhnul tak si zkopíruj objednávací číslo a vlož do vyhledávače na stránkách impexty a nezapomeň před číslo vložit kód KW,ale vše to máš podrobně vysvětleno v prvním odkaze.
Naposledy upravil KYBLOS dne 06 říj 2013, 23:25, celkově upraveno 2
Důvod:Citace posledního příspěvku