Ahoj lidi, je fajn že jsem našel forum i na skůtříky. Mám číňana třetím rokem. Je to 4T Kingway Smartt a kupoval jsem to nový za cca. 15tis. Mám jen dodávku, takže jsem na popojíždění potřeboval něco s nízkou spotřebou. No mám na tom najeto přes 6tis. km, takže pořizovací cena už se mi vrátila v nákladech na benzín
Pár nedostatků to tedy má, ale celkově je to fajn přibližovadlo. Váží asi 70kg, takže přes tři schůdky schovávám do baráku. K těm problémům: První nejede bylo svíčkou, pak praskla hadička a naposled se ukroutila objímka svíčky z kabelu. Takže zatím jen korunový opravy( tuk, tuk). Ale třeba zrcátka musim furt dotahovat, praskl nošič kufru v jednom sváru a taky plast pod ním. Nefunguje ukazatel paliva. Vyměkla zadní brzda. Začíná trochu vibrovat při určitý rychlosti cca., 50km/h, do těch 50km/h je to líný, pak to najednou vystřelí jak blázen a 60km/h je tam hned( podle radaru
, maximálka 70km/h z kopce. Do kopce se mu moc nechce, jako bych jel na moc nízký otáčky a chtělo by to podřadit, tak se trochu dusí. Ale zatím jsem vše vyjel. Chtěl bych to dát na 80ccm, ale nevim jestli to má cenu a kolik by to stálo. Já bych to asi nesvedl, takže i s prací. Co jsem si teď všimnul tak zadní guma je sjetá víc k levý straně, tak nevim jestli se nějak nese.. uložení zadního kola. Máte někdo podobný problém/y?