od Focus67 » 04 srp 2016, 12:35
Zdravím,loni na jaře jsem koupil tohoto skutra,mam najeto 5 000 km a zatím v pohodě akorát baterku jsem koupil novou,ta co tam byla se před měsícem vysipala,motor jde jak hodinky,otáčky nekolísají (jinak to kolísání otáček dělá ve většině případech prasklá příruba karborátoru) a to mu dávam docela kouř,zajíždění ve dvou cca 180 kg,jestli vydrží tento rok do koce sezony ,tak se chystam příští rok mu dat 160 válec a malosi variatotor,je pravda že ten výkon by to chtělo trochu zvednout,teď to jede po rovině na max těch 85 dle GPS,tachometr ukazuje kraviny asi 140,předtím jsem měl Malaguti Madisona 125 ojetého je pravda že výkon byl podstatně lepší ale mel jsem už problémy (kapala z něj voda,ztrácel se olej,)tak jsem ho prodal a koupil jsem tohle z duvodů aby byl skutr jednoduchej a nízka cena náhradních dílů,jinak čínské skutry bych tak cocela neodsuzoval,předtím jsem měl v 50 ccm mnoho skutrů,piagio,aprilia sr ,aprilia factory,malaguti firefox,peugeot jet force a pak jsem koupil od kamaráda na ježdění do práce čínu Keway focus 50 ccm,zlatej skutr,možná že to byl zrovna vyvedenej kousek ale 12.000 km tam bylo vše original ani valečky jsem neměnil,jenom lil benzín a jezdil,spotřeba na delší trasy 2 l a olej minimalně,letos jsem vyměnil řemen a válečky ,vyčistil karburátor,dal novou baterku a dcera ne něm jezdí dál.To nepíšu proto že bych se nějak zastával čínských skutrů,ale asi všechny nemusí být tak poruhový .