Jonway GTS 125

Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury.

Re: Jonway GTS 125

Příspěvekod kocur » 21 srp 2014, 08:54

Vratas, Tuner a další značkaři, vy tady, na tomhle vláknu, mezi čínskými skútry nemáte co pohledávat a rozdávat svoje moudra. Jednou jste si koupili značku, tak si diskutujte tam a klidně tam svolávejte hromy blesky na čínu. Ale tohle vlákno, znovu opakuji, není na vaše rady zvědavý.
kocur

100+

Reputace: -11
Skútr / moto: Yuki 125 Snake, TGB X-Motion 300 EFi

Příspěvekod Vratas » 21 srp 2014, 09:08

Nemyslím si, že ty můžeš určovat, kdo smí do toho tématu psát nebo ne. To za prvé. Za druhé, čínu jsem měl osobně kdysi také, takže vím jak to s tím je a jelikož vidím, že je to pořád stejné, závady se opakují atd., tak mám opravdu co napsat.

Jestli si z toho ty nebo někdo jiný něco vezme nebo nevezme, je mi úplně jedno :wink:
Motocykl je pro dvě osoby pouze schválen, ale nikoliv určen...

Nadává-li Moravák na Pražáka, nadává v podstatě sám na sebe...
Vratas

Moderátor

Reputace: 283
Skútr / moto: Honda CB900F Hornet

Příspěvekod PBM2 » 21 srp 2014, 09:28

Hezké vlákno, do kterého majitelé dosti dlouho přispívali tak, jak to na fóru má být. Novinky, úpravy, změny, závady atd. A najednou je z toho hádanice. Někteří značkaři tady na fóru ještě před pár měsíci jezdili na Stadionu a dneska rozdávají rady, jako by měli odjetých půl miliónu na stroji aspoň za 100 tisíc. Príma. Pak jsou tu ti, co svého času čínu měli a zkušenosti s ní nejsou jejich nejhezčí. Neberu jim jejich názor na tyto stroje, ale ať je nevnucují těm, co se rozhodli si je stejně koupit. Třeba mají důvod pro takovou koupi, o kterém značkaři neví, tak ať se do nich nestrefují. Pokud chtějí poradit, ať to udělají (pod tím poradit myslím opravdu radu v případě problémů, ne něco jako "prodej to a jdi si koupit něco jiného, třeba jetého, ale značku"). A pokud jim cokoliv kolem čínských strojů nevoní, tak fajn, ale ať to neventilují na fóru. Jen pro upřesnění... Neobhajuju čínu, nestrefuju se do značky, jen mi vadí tyto žabomyší války, které ničemu nepomůži. Ať už jezdíte na čemkoliv, užijte si to 8)
Čínská kráska bere "Kolik potřebuje" :-)

Fotogalerie / Profil na motorkáři.cz / Čínská kráska
PBM2

750+

Reputace: 134
Skútr / moto: Motorro Sonny 50 2T
Tuning / úpravy: Ano, jsou.

Příspěvekod Vratas » 21 srp 2014, 09:38

Tak když opět tak hezky PBM2 píšeš, tak mi ukaž byť jeden příspěvek, ve kterém je v tomto vláknu někdo jmenovitě haněn, ponižován, urážen, je se do něj strefováno atp.

Vlákno může být pro někoho hezké, nevím podle čeho je tak hodnoceno, ale já osobně si myslím, že pokud je vlákno typu Jonway GTS, Kentoya Fever a jiné, popsáno z poloviny jen a jen problémy a nevyřešitelnými závadami, neustálými úpravami už po tom, co vyjede z prodejny, ztrácí 99% na oné kráse.

Toť můj názor :wink:

Vratas

Moderátor

Příspěvekod kocur » 21 srp 2014, 10:03

Heleď Vraťas, tihle kluci, co založili vlákno, na rozdíl od značkařů těm čínským strojům rozumí. Vytunili si je, upravili, opravili, prostě vědí, o čem čína je. Tak jim nevykládej svoje rozumy, o to nestojí. Značkař umí jen přidávat plyn a točit řidítky zprava doleva a naopak. Takže to dělejte dál a hraběcí rady si nechte pro svou babičku, senilní.
kocur

100+

Příspěvekod Vratas » 21 srp 2014, 10:30

Soudíš podle věku, že tomu nerozumím nebo podle čeho? Musím se opravdu smát. S tebou obzvláště nemá smysl se hádat. Kocure, ty mi přijdeš jak ten nejvíc ublížený i přes to, že ti zde nikdo nic nedělá a nikterak si tě osobně nevšímá.

Zamysli se chlape, nikdo tady na vás není vyloženě nijak zlý a nikdo mající značkový skútr se zde nepovažuje za šlechtice 8)

Toť vše, nemám v úmyslu se s tebou a nikým jiným se zde dohadovat.

Vratas

Moderátor

Příspěvekod kocur » 21 srp 2014, 11:01

Díky, pochopil! Víš úplný prd proti těm klukům, co to měli rozdělaný, v ruce. Vědí mnohem líp, co je čínský skútr a od tebe žádnou radu nepotřebujou. To je všechno. Díky, že už dál tady na tom vláknu nebudeš radit. Proč se taky dál ztrapňovat?
kocur

100+

Příspěvekod Vratas » 21 srp 2014, 11:04

Ztrapňuješ se tady akorát ty svými náhlými výkřiky, útoky a hraní si na mluvčího všech těch ostatních kluků. Potrefená husa se vždy ozve. U tebe je ale o to horší, že se ozýváš i přes to, že nejsi potrefený. Nebo že by jsi byl potrefený jinak...?

Vratas

Moderátor

Příspěvekod kocur » 21 srp 2014, 11:20

Máš pravdu, kluci nepotřebují obhájce. Jsou nad věcí, šikovní, happy a přitroublé poznámky značkařů mají u zadele.
Já určitě potrefený jsem, zase máš pravdu. Těžko zkousnu, když se tu někdo ztrapňuje jen proto, že si koupil Hondu, Yamahu nebo Piaggio a myslí si, že ostatním, co si ji nekoupili, to dají sežrat. I když bych si mohl říct, a v tom máš opět pravdu, že blahoslavení chudí duchem...
Jinak mám Yuki přes půl roku a představ si, jezdí i po 5500 km. Až půjde do kopru, koupím si novou.
kocur

100+

Příspěvekod Vratas » 21 srp 2014, 11:25

Tak tímto jsi tomu nasadil korunu. Uvědom si, že za posledních 10 příspěvků se tady navážíš do druhých akorát ty. Opravdu svým nevysvětlitelně hloupým a útočným chováním akorát potvrzuješ, že nejhorší srážka je srážka s blbcem.

Vratas

Moderátor

Příspěvekod kocur » 21 srp 2014, 11:42

Heleď, na tomto fóru je dobrým zvykem posmívat se čínským skútrům. Aby se někdo posmíval slabším, chudším, méně schopným, to dělají jen srabi. A to tu provozují značkaři. Asi jsem blb, že mi to vadí. Ale lepší blbec než srab.
Měj se hezky! Co jsem chtěl napsat, jsem učinil a není v mé moci udělat víc. Pokud tě baví dál se tu posmívat čínám, je to problém hlavně tvého charakteru. Já s ním žít nebudu, to ty. Tak Nazdar!
kocur

100+

Příspěvekod Vratas » 21 srp 2014, 11:47

Stejně jako jsem to chtěl po PBM2 chci nyní po tobě, abys mi ukázal, kde se vám vysmíváme, ponižujeme vás a kde proboha narážíme na to, jestli někdo má nebo nemá peníze? Dále mi ukaž, kde se vyloženě vysmíváme vašim strojům.

Dále tě upozorňuji, že za tvé nynější útočné chování ti uděluji varování. Není to poprvé, co se chováš nesmyslně a bezdůvodně útočně a jako hlupák.

Vratas

Moderátor

Příspěvekod PBM2 » 21 srp 2014, 12:08

Tak, a už toho mám tak akorát dost! Tady se všichni chovají slušně, nevyčítají, nemají poznámky, neříkají, než čínu, to raději nic a nebo přišetřit, atd. atd. Si snad děláš srandu, ne????????? Já tu podle jednoho člena závidím dražší stroje druhým, s čímž hned jiný s úsměvem souhlasí a hezky ho to pobavilo, načež dotyčný mi to pak po čase "do očí" zde na fóru klidně zapřel, já podle jiných obhajuji a prosazuji čínské stroje před značkami, já jsem podle jiných "nějaký nechápavý", že mi nedošlo, že poznámky mým směrem byla jen sranda, když napíšu, že třeba činská HF je za ty peníze slušný kompromis, tak hned se do mě někdo obuje (píšu snad, aby si někdo nekupoval značkové sady a nebo si později takovou nekoupil? Ne, jen píšu, že je to řešení, nic víc), že doporučuju čínský brak. A tak bych mohl pokračovat. A nejsem sám, kdo se s tím setkává, stačí občas nakouknout na některé vlákno, tedy upřesním... vlákno o čínských strojích/kýblu šroubů apod. Kocur je možná někdy trochu méně diplomat, ale s někým se asi musí mluvit bez servítky! Dop...le, ukažte mi případ, kdy majitel číny opakovaně prudil ve vláknu ke značkovému stroji? Opačně je to ale co chvíli. Vlastně ne, ono je to "jen" takové nevinné pošťuchování a narážky, nic, co by se někoho mohlo dotknout. :roll: :evil: Pokud teď má někdo chuť napsat, že opět hezky napsáno (dotyčný moc dobře ví, koho tím myslím), tak ať si to rovnou strčí tam, kde končí slušná část zad, nejsem na to vůbec zvědavý a četl jsem to od něho už tolikrát, že to rovnou přeskakuju. Kocure a tobě podobní, vybodněte se na jakékoliv reakce, nestojí to totiž za to :!:
Čínská kráska bere "Kolik potřebuje" :-)

Fotogalerie / Profil na motorkáři.cz / Čínská kráska
PBM2

750+

Reputace: 134
Skútr / moto: Motorro Sonny 50 2T
Tuning / úpravy: Ano, jsou.

Příspěvekod kocur » 21 srp 2014, 13:01

Tak jsem od Vratase dostal trestný bod. To jsem si nezasloužil, měl by mi jich přidat ještě pět. Ale i tak odvedl dobrou práci. Jak jsem napsal - charakter!!!
kocur

100+

Příspěvekod kai » 21 srp 2014, 13:10

Tak mám toho také už dost, a souhlas s kocourem a PBM 2. Některé příspěvky již nečtu, jsou mimo mísu a naštěstí je zde hodně členů kteří diskutují na ůrovni.
kai

25+

Reputace: -1
Skútr / moto: Loncin TH125

PředchozíDalší

Zpět na Čínské skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek