Tak, a už toho mám tak akorát dost! Tady se všichni chovají slušně, nevyčítají, nemají poznámky, neříkají, než čínu, to raději nic a nebo přišetřit, atd. atd. Si snad děláš srandu, ne????????? Já tu podle jednoho člena závidím dražší stroje druhým, s čímž hned jiný s úsměvem souhlasí a hezky ho to pobavilo, načež dotyčný mi to pak po čase "do očí" zde na fóru klidně zapřel, já podle jiných obhajuji a prosazuji čínské stroje před značkami, já jsem podle jiných "nějaký nechápavý", že mi nedošlo, že poznámky mým směrem byla jen sranda, když napíšu, že třeba činská HF je za ty peníze slušný kompromis, tak hned se do mě někdo obuje (píšu snad, aby si někdo nekupoval značkové sady a nebo si později takovou nekoupil? Ne, jen píšu, že je to řešení, nic víc), že doporučuju čínský brak. A tak bych mohl pokračovat. A nejsem sám, kdo se s tím setkává, stačí občas nakouknout na některé vlákno, tedy upřesním... vlákno o čínských strojích/kýblu šroubů apod. Kocur je možná někdy trochu méně diplomat, ale s někým se asi musí mluvit bez servítky! Dop...le, ukažte mi případ, kdy majitel číny opakovaně prudil ve vláknu ke značkovému stroji? Opačně je to ale co chvíli. Vlastně ne, ono je to "jen" takové nevinné pošťuchování a narážky, nic, co by se někoho mohlo dotknout.
Pokud teď má někdo chuť napsat, že opět hezky napsáno (dotyčný moc dobře ví, koho tím myslím), tak ať si to rovnou strčí tam, kde končí slušná část zad, nejsem na to vůbec zvědavý a četl jsem to od něho už tolikrát, že to rovnou přeskakuju. Kocure a tobě podobní, vybodněte se na jakékoliv reakce, nestojí to totiž za to