Jonway GTS 125

Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury.

Re: Jonway GTS 125

Příspěvekod proviewx » 20 srp 2014, 17:18

kocour ... :-))))) vidim :-))) je to trochu smutný ale co už :-)))))))))

-- 20 srp 2014, 17:21 --

Dusan14

sakra ---dáme se do toho aby to jelo 135 :-)))))))))))))))))
sundáme zrcátka -štít---dáme převody 1:50 a to by v tom čert byl aby to nejelo :-))))))...a když naložim svou drahou polovičku tak jí poručim aby řádně mavala perutěma do kopců :-)))
proviewx

10+

Reputace: 0

Příspěvekod tomaš » 20 srp 2014, 20:38

jonway g t s 125 dle tp italy milano ha ha ha . realita je takova , že to stoji za hovno. je tragedie u noveho stroje řešit vykon-, tahnuti moto na stranu atd . pruměrně inteligentni člověk si tohle nikdy nekoupi , a komu připada normalni se v tom hrabat , tak at si koupi hondu vision nebo pcx a pochopi jaky udělal ulet s pseudoskutrem jonway .
tomaš

10+

Reputace: 4

Příspěvekod Mohy 125 » 20 srp 2014, 20:48

netreba kupvat Hondu, ale i takový Kymco, či SYM, TGB za mín peněz než Honda nabidnou dost muziky aby člověk nemusel řešit sračky...
Moto: 04/2014 - 10/2016 - Kymco Downtown 125ccm
10/2016 - ???? - Piaggio MP3 400i LT 2009 Akrapovič
Mohy 125

500+

Reputace: 20
Tuning / úpravy: reflexní polepy, Akrapovič - víc netřeba

Příspěvekod tomaš » 20 srp 2014, 21:01

souhlas, taiwanske stroje jsou slušne
tomaš

10+

Reputace: 4

Příspěvekod TUNER » 20 srp 2014, 21:27

Zajímavé jak tady dva zastánci čínského stroje melou všechno možné kolem o závodech,o kvalitě svých strojů,automobilovém koncernu,poměřování čehosi a dalších nesmyslech....přitom o to tady vůbec nejde..... já zde řešil pouze jednu velice jednoduchou věc,týkající se daného stroje,nic víc.... zřejmě je to nad chápání lidí co si tyto stroje kupujou a nebo se bojí veřejně přiznat pravdu a proto se vyhýbají přímé konfrontaci s nějakým pádným argumentem :lol:
Vidím že debata dál nemá smysl,já o voze,druhý o koze,tak si tady v klidu dál vyprávějte pohádky....o všem možném ;-)
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...:-D

Malaguti MAX 250ObrázekPiaggio X9 500ObrázekT-MaxObrázek
TUNER

2500+

Reputace: 202
Skútr / moto: Malaguti F12 50 + 250 - T-Max
Tuning / úpravy: F-12 50 - závoďák na okruhy - Phantom MAX do práce - T-Max pro radost :)

Příspěvekod Vratas » 20 srp 2014, 21:34

TUNER píše:Jak píšou kluci - vrátit.... Jen počítej,pokud je prodejce jak píšou,že ti nebude chtít vrátit všechny peníze,protože už jsi se na něm svezl a je použitý.... Můj názor.

proviewx - Pro tebe mam jednu jistě lákavou nabídku. Pokud mi předvedeš jak se dá s tímhle strojem po dálnici lítat 130 (jak píšeš nebyl by to problem),dám ti na ruku 5000 kč. Pokud tomu tak nebude,společně najdeme nějakou skálu,stroj zapálíme a s pokřikem hurááááá ho schodíme dolu.... Hmmm ? Co ty na to ;-)

Můžu se přijít podívat na ten fajrák? Přinesu Colu a popcorn 8)
Motocykl je pro dvě osoby pouze schválen, ale nikoliv určen...

Nadává-li Moravák na Pražáka, nadává v podstatě sám na sebe...
Vratas

Moderátor

Reputace: 283
Skútr / moto: Honda CB900F Hornet

Příspěvekod xaries » 20 srp 2014, 21:37

Uz se to tady tak nejak povysuje jeden na druhyho..proto se toto vlakno nezakladalo..To bude mozna tim ze se nikdo nekouka o cem jsem psal aby to vlakno bylo..Apropo..ja mam taky jeste kymco..A to jsem taky upravoval hned z kraje jak jsem ho koupil.Valec a variator.Koupil bych hondu-sel bych do upravy taky..taky valec a taky variator...
Kymco jsem kupoval taky novy...a jak jsem vyjel z kramu a dojel cca 10km domu..chtel znova nastartovat..ouha..nestartoval pres starter elektricky..takze nakopavackou..reklamoval jsem to na prvni garancce..odpoved znela..tak to mate opraveny..jedu domu..hle chci nastartovat...a zas to nechtelo capnout pres elektricky starter..
ale je to duvod proc odrazovat od kymca ci naparovat se a nebo hur urazet lidi ze si koupi to ci ono..Nevim jestli je to prinosny

-- 20 srp 2014, 21:42 --

a pokud mahony koupil neco z netu..a je to k hovnu...tak neodsoudim mahonyho ze si kupuje cinskou sracku..ale poradim mu aby sel tu danou vec omlatit o makovici tomu blbovi co mu to strelil...
Kymco agility 50 4T---Valec 72ccm + Variator Naraku maxi speed----jizda na pohodu
Jonway GTS 125----Valec 160ccm+Variator Jasil MV1 top racing ----začíná to být na pohodu :-)
xaries

100+

Reputace: 3
Skútr / moto: Jonway gts 125
Tuning / úpravy: nabijeni pres usb,Variátor Top Racing MV1,valec Naraku 160ccm+Hlava Naraku

Příspěvekod proviewx » 20 srp 2014, 21:49

Xaries
Asi tak nějak .....někdy je to složitý :-))))))

V jedný nejmenovaný prodejně i se servisem kde jsou i zavedený značky a superznačky se zvedlo sedlo (nebudu jmenovat značku )...a ejhle -made in china...těch made in china tam bylo víc ale o to vůbec nejde-ten šef je přístupnej diskutovat né jen z pozice prodeje ..ale to už je nad rámec.
Na druhou stranu si dovolim takovou poznámku z jedný pražský zavedený prodejny, taky značek nejvyšších kvalit, že jsem chtěl cosi :-) koupit a nebylo možný se vůbec dopídit co vlastně chci ...čili já to vidim takhle.
Naposledy upravil proviewx dne 20 srp 2014, 22:01, celkově upraveno 1
proviewx

10+

Příspěvekod Vratas » 20 srp 2014, 21:53

Vy se tady furt cítíte být uraženi i přes to, že vás zde nikdo neuráží. V podstatě se zastáváte čínských skútrů a sdělujete jak jsou v pohodě a jak jste s nimi spokojeni, výkon parádní, značku nepotřebujete. Přitom se ale té značce snažíte výkonově neustále přibližovat v podobě variátorů, válců a já nevim čím vším možným.

Takhle to mě osobně přijde, jak když jste s prominutím nasraní, že vám někdo řekne onu pravdu o čínských strojích, které jste si koupili. Rozebírat to, že jste ve finále nejvíc nasraní sami na sebe asi nemá moc cenu co? :wink:

Vratas

Moderátor

Příspěvekod crhy » 20 srp 2014, 21:54

Asi tak nějak .....někdy je to složitý :-))))))
Ex: Majesty 400; X-max 250 ; PCX 150v3; Sixteen 125; Katana 50/70; 2x Babetta 210

Profil motorkáři: http://www.motorkari.cz/profil/?uid=253 ... ky&scr=300

Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest!
crhy

2500+

Reputace: 463
Skútr / moto: Honda SW-T400; Manet S.Maxi (1998)

Příspěvekod xaries » 20 srp 2014, 22:14

Ja rozhodně nejsem uražený,být uražený neodepisuju do fóra přeci..Jsem jen zklamaný z reakcí lidí co zatracujou ostatních názor.Respektive mi začíná spíš připadat, že Vy jste nasraný a zklamaný že čínský stroj může jezdit k něčí spokojenosti.
A pak je ještě zvláštní, že se píše, že někdo se k nějaké značce chce přibližovat.V tom případě zas nechápu proč se dělají větší objemy válců,jiné variátory na oné značky.To se v tom případě asi taky chtějí k nějaké věhlasnější přiblížit :wink:
Ostatně jak už jsem psal.Pokud má někdo přínosný komentář ke stroji GTS 125,budeme rádi že ho sem upne.
Já mám GTS 125 a proto sem píšu jak postřehy tak neduhy.
:wink:
Kymco agility 50 4T---Valec 72ccm + Variator Naraku maxi speed----jizda na pohodu
Jonway GTS 125----Valec 160ccm+Variator Jasil MV1 top racing ----začíná to být na pohodu :-)
xaries

100+

Tuning / úpravy: nabijeni pres usb,Variátor Top Racing MV1,valec Naraku 160ccm+Hlava Naraku

Příspěvekod proviewx » 20 srp 2014, 22:19

Vratas

pravda je to jen zčásti....ale řekl bych to jinak trochu ...určitě nikdo kdo si koupil čínana nenapadá někoho kdo má něco jinýho (Značku přeci) a na tomhle ani neseděl a už dávno přece ví jak to stojí za h--ovno :-)) ---to mě připadá drabítko divný když jsem pročítal a hledal .ale co doporučuju je si pročíst fora superznaček ...........
že se vyráběj a prodávaj tuningový součásti na celou škálu skutrů je snad všeobecně zřejmý taky--ty se nenedělaj jen na čínský skutry myslim :-)
že má někdo po koupi potíže je taky něco co se stane občas .....já s novym autem za mega a něco vyjel z prodejny a po dvou kilometrech se utrhly od alternátoru 4 (!!!) šrouby na řemenici !!!!!! ...no jooo prej ...asi byly překalený ..tak že s tímhle bych moc nebojoval :-))))))
proviewx

10+

Příspěvekod Vratas » 20 srp 2014, 22:38

Jasný, jenže neberte to tak, že vás tady někdo napadá. Jsou to prostě vyřčené zkušenosti a ten akcent vyznívá špatně proto, protože jelikož jsou to zkušenosti vyřčené asi tisíckrát, tak už je člověk unavený a byť to tak nemyslí, napíše to tak, že druhému to moc nesedí.

Nicméně k zamyšlení : Nepřijde ti ale tobě samotnému, že tady je větší pravděpodobnost těch poruch rovnou z prodejny, dále dalších bastlů z výroby a nevyřešitelných závad a záhad u čínských skútrů než u těch značek. Neříkám, že značka se nepodělá, ale kdybych si vyjel za poslední tři měsíce založená témata a příspěvky s poruchami, vyhraje to prostě Čína ať chcete nebo nechcete.

A jestli někdo přetrpí, že mu to po zmoknutí nechytá, trubka rámu je přivařená jinak než má být, strhávají se závity šroubů, ničí se "psaníčka" na vruty plastů atd., budiž to jeho volba. Ale proč se tomu neustále zdejší noví a noví uživatelé i přes vyřčené rady, zkušenosti a popsané stránky tohoto fóra stále diví?

Vratas

Moderátor

Příspěvekod xaries » 20 srp 2014, 23:04

Vratas:Ale ano,poruchovější to rozhodně bude,o tom jsem se nikdy nepřel.Samozřejmě jsem do toho taky šel ,že mi nevadí něco občas poopravit.Ale jak se znám vrtal bych se i v jakékoliv jiné :-)
Uvidíme časem..zatím mám najeto k 6000km a klid po pěšině.Tak snad na pohodu :wink:
xaries

100+

Příspěvekod proviewx » 21 srp 2014, 07:40

Vratas
Diví se proto- protože právě o tom nic nevedí a myslí si buhví co si to koupili ...ti ostatní s tim počítají tak nějak :-))) Zas na druhou stranu....za tech pár penez .........
Pro mě to je vcelku spíš pro zábavu než nutnost na tom cestovat do háku ....na zkrácení kratochvíle se v tom vrtat :-)))...
Když bych na tom fakt měl v umyslu jezdit dálky den co den tak by volba padla někam dost jinám ....já to kupoval v puli června --doted mám něco přes 6000 kiláků -stěžovat si nemůžu na nějaký hrubý závady a že tam dám místo 125 ccm 160 a hodně kvalitní varec tak to v podstate ani neni o tom že bych musel :-))))...
ale na druhou stranu bych za žadnejch okolností nepořizoval značkovej skutr kde sedíš jak na obrtliku a vypadá to že tlačíš vozejk v Lídlu -ty mini stroje :-))) ...
proviewx

10+

PředchozíDalší

Zpět na Čínské skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek